https://imgix.femina.dk/media/1273322014254791b49bd12cb63c1f3b.jpg
Underholdning

Pernille Aalund

21. oktober 2009
af Line Baun Danielsen
Foto: Roberto Leoni
Pernille Aalund er med i Line Baun Danielsens nye bog ”Verdens bedste mor”, som vi her bringer et uddrag fra

Når Pernille Aalund toner frem på tv-skærmen som supertjekket talkshowvært eller pryder forsiderne på alverdens ugeblade som lækkert stylet topchef, ser man ikke umiddelbart nogen moder Jord-type for sig. Men når hun slår dørene op til sit private univers, møder man en kvinde, der rummer en uendelig moderlighed.

Pernille Aalund er mor med meget stort M, og hun var da også kun 21, da hun fi k sit første barn. Pernille Aalund har i dag tre børn med to forskellige mænd, og selv om karrieren som magasin-direktør for 16 blade og mange ansatte fylder meget både i tid og sind, så føler hun sig frem for alt som MOR. Ligegyldigt hvor hun befinder sig, eller hvilket møde hun sidder i, så ved omgivelserne, at hun smider ALT for sine børn. De er hele MENINGEN med hendes liv.

- Min studentereksamen var frygtelig, og jeg er den eneste i familien, der ikke har en akademisk uddannelse. Jeg ville bare være MOR. Mine to drenge, Tobias og Marcus, er meget forskellige. Tobias, som er den ældste, blev rigtig syg, da han var et år gammel. Han fik en alvorlig astma, der næsten tog livet af ham. I dag er han 25 år og har de sidste tre år læst medialogi på Aalborg Universitet.

Min nærmest paranoide bekymring for mit barn ændrede sig, da nummer to, Marcus, kom. Han var en vildbasse, og jeg så, at han ikke døde af at falde ned fra et træ eller falde og slå sig … Med Anine har det været helt anderledes - jeg har ikke haft barselsorlov med hende, jeg begyndte faktisk på ugedagen for mit kejsersnit på arbejdet, der var nemlig bestyrelsesmøde i Aller. Så det var karrieremor med barnepige på sidelinjen fra dag ét.

Klik her, og vind bogen "Verdens bedste mor" af Line Baun Danielsen!

DE KENDTE MØDRE

Klik her, og læs om de bogen og de andre kendte mødre:

Verdens bedste mor
Anne Dorthe Tannerup
Anne-Mette RasmussenPERNILLE AALUND

Født 1962. Mor til Tobias (25 år) som 21-årig, Marcus (23 år) som 23-årig og Anine (8 år) som 38-årig. Skilt 2 gange, samboende med Søren. Autodidakt tv-vært, stifter af kvindeportalen oestrogen.dk og kvindemagasinet "Q". Forfatter til ni bøger, udgiverredaktør i Aller Media med ansvar for 16 blade.Læs også