pitzner og schmeichel
Vild med dans

Nydansere afsløret: Cecilie Schmeichel og Katerina Pitzner er med i "Vild med dans"

12. august 2022
Af Amalie Lindeburg og Nikolaj Bonde
Foto Martin Høien og Hanne Juul
Både Cecilie Schmeichel og Katerina Pitzner skal udfordres på dansegulvet, når en ny sæson af "Vild med dans" løber over skærmen.

De seneste dage er der drysset flere og flere nyheder ud om den kommende sæson af "Vild med dans".

Cecilie Schmeichel og Katerina Pitzner er nemlig to af dem, der under kyndig vejledning af professionelle dansere skal introduceres til dansens verden. Det fortæller flere kilder til SE og HØR.

Cecilie Schmeichel er, som navnet afslører, i familie med de to store fodboldspillere - hendes far, der er den tidligere målmand Peter Schmeichel og hendes bror, der er nuværende landsholdsmålmand Kasper Schmeichel.

Men Cecilie har også skabt sit eget navn som influencer og har flere gange fortalt om sin opvækst, der langt fra var problemfri.

Katerina Pitzner har diamantvirksomheden Copenhagen Diamond Exchange, men er kendt fra programmet "Diamantfamilien". Her følger man hende og hendes døtre Elvira, Thalia og Ophelia, hvor man kommer helt tæt på familiens op- og nedture.

Allerede nu ved vi, at Cecilie Schmeichel og Katerina Pitzner ikke kommer til at danse med de professionelle dansere Mads Vad eller Martin Parnov Reichhardt, for de har begge bekræftet, at de ikke er med i den nye sæson af TV 2-programmet.

Heller ikke Mille Funk skal danse med i denne omgang

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også