kylie
Underholdning

Nu reagerer Kylie Jenner: Internettet gør grin med sønnens navn

27. januar 2023
af Anja Bruneskjold
Foto: Pierre Perusseau/Ritzau Scanpix
Det er, som om folk på internettet i den grad har en holdning til navnet på den 25-årige Jenner-søsters lille søn.

Der har i den grad været forvirring om, hvad Kylie Jenners lille søn, som kom til verden i februar sidste år, skulle hedde.

I første omgang lød meldingen, at det lille vidunder havde fået navnet Wolf. Noget, Jenner-søsteren ret hurtigt fortrød:

– I øvrigt så hedder vores søn ikke Wolf længere. Vi følte ikke, at navnet passede til ham og ville lige dele det med jer, fordi vi bliver ved med at se navnet rundt omkring, skrev Kylie Jenner i en story på sin Instagram-profil kort tid efter fødslen.

Men i weekenden afslørede hun endelig sønnens nye navn: AIRE.

Hurtigt skabte navnet debat på det store internet, hvor flere påpegede, at navnet på arabisk betyder “min penis” – mens det dog også kan betyde “Guds løve”.

Det er dog ikke kun navnets betydning, der har folk til tasterne. Og måske særligt efter, Kylie Jenner offentligt har delt, at sønnens navn skal udtales “Air” (som “luft” på engelsk, red.).

I hvert fald reagerer Kylie Jenner nu på en TikTok-video, hvor der netop bliver gjort grin med navnet.

I videoen spiller TikTok-brugeren både Kylie Jenner og Travis Scott, der således skal forsøge at blive enige om et navn til deres lille søn. Alt sammen til åbningsscenen fra “Avatar: The Last Airbender”, hvor de fire elementer Vand, Jord, Ild og Luft nævnes som forslag til sønnens navn.

TikTok-versionen af Travis Scott ryster på hovedet ad de tre første forslag – men godtager således det sidste.

At dømme ud fra Kylie Jenners reaktion på det korte klip tyder alt på, at hun er mere end almindelig begejstret for joken. I hvert reagerer hun med intet mindre end tre emojier, der griner på livet løs.

Se videoen med Kylie Jenners reaktion, nedenfor.

Artiklen blev først bragt på Se & Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også