https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kendte/2013/03/1312-nabiha-sundt-at-vaere-alene/1312-nabiha-sundt-at-vaere-alene-art.jpg
Underholdning

Nabiha: Det er sundt for mig at være alene

20. marts 2013
af Redaktionen, FEMINA
Foto: Petra Kleis
Pladeaktuelle Nabiha vil gerne finde kærligheden, men lige nu er hun mest opslugt af sin store kærlighed til musikken

Pladeaktuelle Nabiha er vildt forelsket - i musik. Men er det nok? Hvad så med kærligheden?

- Det er da det mest fantastiske! Jeg vil gerne have en kæreste. NU! Nej… jeg har ingen kæreste lige nu. Måske har jeg været lidt for workaholic til lige at få kigget op og tænkt: Det der kunne godt være dejligt… Men der er sket så mange ting i forhold til min store kærlighed til musik. Jeg er så opslugt, fordi jeg får lov til at gøre det, jeg vil, det er de færreste, der får lov. Så lige nu sker der ikke så meget på kærlighedsfronten.

Læs også: Her er Nabihas yndlingssko

Kærlighed giver mening
Det gør det ikke nemmere, at Nabiha bruger så meget tid på at rejse med musikken. Langdistanceforhold er svære. Hun har prøvet det.

- Men jeg er typen, der vil gøre rigtig meget for kærlighed, fordi det giver mening i mit hoved. Hvis det er den rigtige. Jeg kan sagtens vente på den rigtige. Jeg har ikke behov for absolut at skulle have en kæreste lige nu. Det er sundt for mig at være alene engang imellem. Lige prøve at sætte mig selv i fokus og mærke efter, hvor det egentlig er jeg er på vej hen, og om det er rigtigt? Det er fint på den måde, at jeg har kunnet bruge al min energi og erfaring på at skrive sange. Man må jo prøve at få det bedste ud af det, der er, når det er der!, siger hun.

Læs også: Nabiha gider ikke være bange

Læs også