https://imgix.femina.dk/1518-mille-lehfeldt.jpg
Underholdning

Mille Lehfeldt om mødet med sin mand: Det sagde BANG!

5. maj 2015
redigeret til web af redaktionen
Mille Lehfeldt har faktisk kendt sin mand Sophus hele sit liv. Men det var først i voksenlivet, at de to faldt for hinanden for alvor.

Mille Lehfeldt har været gift i syv år med skuespilleren og terapeuten Sophus Windeløv, men de har faktisk kendt hinanden næsten hele deres liv. Det fortæller hun i et interview med FEMINA i denne uge.

- Jamen jeg har stort set kendte Sophus hele mit liv. Vores forældre kendte hinanden, så jeg mødte ham første gang, da vi var seks år. Og så blev vi gift, da jeg var 10. Jeg har nemlig et HELT normalt forhold til kærlighed!, griner Mille Lehfeldt.

De gik nemlig i parallelklasse sammen og var gode venner. Mille Lehfeldt indrømmer dog, at hun havde et lille crush på ham allerede dengang.

Hvordan fandt L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller egentlig sammen? Læs interviewet med L.O.C.

- Men jeg var så lille og splejset, så jeg tænkte, jeg ikke havde en chance dér! Alle de andre piger var så udviklede, mens jeg var sådan… dværgagtig. Det er jeg stadigvæk.

Da det sagde bang!

Men altså – Sophus og Mille holdt kontakten op igennem voksenlivet, bare som venner.

- Og det har jo været lidt sjovt, ikke? Vi har vitterlig bare været venner. Vi mødtes måske et par gange om året, og så en dag var vi begge to ude af vores forhold, og BANG! – så mødte vi hinanden på en ny måde.

”Alle andre havde et federe liv end mig”. Forfatteren Leonora Christina Skov fortæller, hvorfor hun stod af Facebook

Og hun bekræfter, at det altså godt kan sige bang, selvom man har kendt hinanden længe.

- Ja, det kan. Og man springer jo nogle led over, når man har et venskab i forvejen. Det var også derfor, vi blev gift hurtigt, der var ingen tvivl. Ret vildt. Og fantastisk. Og det er det stadig.

Hvad kan I sammen, du og Sophus?

- Hmmm … Vi kan simpelthen bare VÆRE sammen. Hele tiden. Det er mærkeligt at sætte ord på, men … det dér med at kunne være sammen med et andet menneske, uden at man nødvendigvis skal lave noget eller snakke. At man bare kan være til stede sammen. Og give hinanden plads til at være den, man er. Rumme hinanden. Det er også kærlighed, siger Mille Lehfeldt til FEMINA.

Det var kærlighed ved første blik for Nikolaj Coster Waldau og Nukâka Coster Waldau

Køb abonnement på FEMINA enten på din iPad eller som blad - og få spændende interviews med kendte danskere hver uge:

https://imgix.femina.dk/abo_blad_artikel_banner_610x80_0.jpg

https://imgix.femina.dk/abo_ipad_artikel_banner_610x80_0.jpg

Læs også