https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/dig-og-dit-liv/taet-paa-dig/2013/04/1317-sofie-linden-og-mikkel-kryger/1317-maend-og-kvinder-copy.jpg
Underholdning

Mikkel Kryger: ”Hende kan jeg ikke arbejde sammen med!”

25. april 2013
af Mette Nexmand, Sofie Winther Askgaard og Louise Scheutz-Klixbüll
Foto: Ditte Capion
Sådan tænkte Mikkel Kryger,vært på Go’ morgen Danmark, da han første gang mødte Sofie Linde til en tv-casting. Og hun syntes omvendt, at han var superarrogant. Men i dag er de to bedste venner

Sofie Linde og Mikkel Kryger mødte hinanden til en casting på børneprogrammet Ramasjang. Men i første omgang kunne de ikke døje hinanden.

- Jeg kan huske, at jeg tænkte: hende kan jeg ikke arbejde sammen med! Der var bare ikke god kemi mellem os. Men da vi blev valgt til at arbejde sammen, fungerede det faktisk rigtig godt fra start, siger 29-årige Mikkel Kryger.?

Sofie Linde var heller ikke begejstret for 'ham den gamle' til at begynde med:
- Jeg var ny, kun 18 år gammel, og syntes, at Mikkel var super arrogant. Københavnersmart, talte om Voice-dagene, high-fivede med de kendte på Strøget. Jeg var helt grøn, og han skulle rigtig belære mig om at være vært. Men Mikkel var faktisk meget sød, han lærte mig en masse. Jeg tror, det vendte, da vi skulle til Aalborg sammen og lave tv. Det var bare ham og mig mod hele verden.

I dag arbejder Sofie Linde på DR, mens Mikkel Kryger er rykket til TV2's Go morgen Danmark. Men de holder fast i venskabet.

Mikkel Kryger: Vi dyrker den trænede kvinde med silikonebryster

- Sofie har nogle andre pointer og iagttagelser og en anden måde at gribe mine problemer og udfordringer an på. Jeg føler, at jeg kan være mere ærlig over for Sofie, især når det kommer til parforholdsproblemer. Og så har vi en fælles humor, Sofie er den sjoveste pige, jeg kender. Sofie er en drengepige, som er nem at være sammen med. Hun elsker øl og stegt flæsk med persillesovs, og hun er fuldstændig bramfri og umiddelbar, og det elsker jeg hende for, siger Mikkel Kryger.

Sofie Linde stemmer i.
- Der er ingen, der kender mig så godt som Mikkel. Han kan lynhurtigt se, når jeg er ked af det, selvom jeg smiler. Det er fordi, vi har været sammen så meget i løbet af de fire år, vi har kendt hinanden. Det er trygt at være sammen med Mikkel.

Aldrig andet end venskab
Hånden på hjertet: Har I aldrig været tiltrukket af hinanden?

- Sofie har altid været som en lillesøster for mig. Jeg har følt, at jeg skulle beskytte hende, så derfor har der aldrig været noget mellem os. Jeg har også haft en kæreste gennem alle de år, vi har kendt hinanden, men vores venskab startede bare ud med sådan et beskytter-forhold, siger Mikkel Kryger.

- Ja, Mikkel har altid passet på mig. Jeg kender også Maja (hans kæreste, red.) rigtig godt efterhånden og har et super godt forhold til hende. Det ville nærmest være lidt incest-agtigt, hvis vi skulle være sammen!

Evigt venskab: Feminas ekspert giver her gode råd til, hvordan man undgår at blive uvenner

Hvordan har jeres kærester haft det med jeres venskab?

- I starten kunne jeg jo ikke særlig godt lide hende, så dér havde min kæreste ikke noget problem med det. Men så skulle Sofie og jeg flytte sammen til Aalborg for at lave tv. Min kærestes veninder havde fortalt hende, at i tv-branchen bliver værter tit kærester, fordi de arbejder så tæt sammen, og så blev hun selvfølgelig lidt nervøs. Nu synes hun bare, at det er dejligt, at jeg har Sofie, fortæller Mikkel Kryger.

- Min kæreste har overhovedet ikke sagt noget til det, siger Sofie Linde.
- Har han slet ikke sagt noget til det? Overhovedet?
- Nej, han har sagt noget om nogle af mine andre venner, men aldrig om dig.
- Det er sikkert fordi, jeg har en kæreste og sådan ... Ej, har han slet ikke spurgt om noget? Aldrig?
- Næh …

Saseline og hendes søster Suriya har lært at være der for hinanden - læs om deres tætte bånd her

Læs også