https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1338_mie_moltke.jpg
Underholdning

Mie Moltke: Havde et usundt forhold til sin krop

19. september 2013
redigeret af Charlotte Hallbæck
Mie Moltke fra Vild med dans havde i mange år et usundt forhold til sin egen krop. Men det har ændret sig, efter hun blev mor

Den smukke danser, der netop nu er aktuel i en ny omgang Vild med dans, mødte sin mand Lai Yde i Vild med dans-programmerne, og hun er nu gift og mor til lille Mio. Og den nye tilværelse har på mange måder ændret Mie Moltkes liv. Især to ting, er hun særligt stolt af. Det fortæller hun til FEMINA i denne uge.

- Jeg er selvfølgelig sindssygt stolt af at være mor – at se Mio gør mig bare glad og stolt. Så er jeg ret stolt af at have bevæget mig fra en tidligere tilværelse, hvor jeg virkelig ikke havde noget sundt forhold til min egen krop, ikke prioriterede mig selv særlig højt og ikke kunne se nogen værdi i nydelse og overgivelse – til, at jeg i dag har et helt andet forhold til mig selv som kvinde, til det at have en krop og sætte pris på alt det, den kan og er, til at mærke lyst og mærke stor nydelse og føle mig fri, når jeg giver slip.

LÆS OGSÅ: Mie Moltke og Lai Yde havde bestemt sig for IKKE at ville score hinanden til Vild med dans

DÅRLIG TIL AT SÆTTE GRÆNSER

Men ét karaktertræk ville den populære danser godt besidde. Hun ville gerne være bedre til at sætte grænser.

- Noget mere fandenivoldskhed. Det træk, hvor man siger lige, hvad der passer én – sætter sine grænser og på ingen måde er i tvivl. Dér kan jeg helt sikkert godt være for blød og blive i tvivl – så det træk hos folk, hvor de uden at tøve bare sætter sin fod ned lige dér, hvor det passer dem – det gad jeg da godt have bare lidt mere af indimellem, siger Mie Moltke til FEMINA.

LÆS OGSÅ: Vild med dans-parret er for trætte til sex

Læs også