Medina taler ud om sin fødsel
Fødsel

Medina gik i fødsel på et ... uheldigt tidspunkt

1. september 2021
af Maria Hoang, Se og Hør
Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
I Anders Breinholts podcast fortæller Medina, hvordan fødslen af sønnen Tyler forløb.

I den seneste udgave af podcasten "Breinholt taler ... med" taler en ellers yderst privat Medina ud om noget af det mest private, man kan dele ud af, skriver Se og Hør.

Den 38-årige sanger fortæller i detaljer om, hvordan hendes søn Tyler, som hun fødte tilbage i februar, kom til verden.

– Jeg gik i fødsel 25 timer inden det ... veerne startede. Og jeg havde så veer fra ca. 20 timer hver tredje minut. Og så havde Malo så sin VIGTIGSTE, vigtigste, livsvigtigste eksamen for, hvad for et regiment han ville komme til, fortæller Medina om sin ægtemand, der er ved at uddanne sig til officer i hæren.

– Vi aftalte, han skulle tage til eksamen, og så ville jeg ringe, hvis det virkelig brændte på. Og jeg vidste, han ville være færdig 14.45.

– Klokken 13-et-eller-andet ringede jeg og sagde: "Nu kan jeg ikke holde til mere". Min assistent hun gik rundt og græd og masserede mig og lavede toast og gav mig Kinder-mælkesnitte og hjalp mig på med tøj, genkalder hun.

– Så kom vi på hospitalet, og så gik der lige yderligere et døgn, før Tyler fik lov til at komme ud, afslører hun om fødslen, der endte i akut kejsersnit.

I podcasten genkalder Medina også, at Malo Chapsal hastede hjem fra eksamen i fuld uniform og kørte hende på hospitalet, hvilket var "ret vildt".

– Din helt egen fødselsofficer, døber Anders Breinholt ham.

Læs også