https://imgix.femina.dk/2022-11-23/20220114-104803-1-6000x4000ma.jpg
Underholdning

Mascha Vang åbner op om svær tid som enlig mor: Græd dagen lang

23. november 2022
Af Amalie Lindeburg
Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix
Mascha Vang og datteren Hollie Nolia havde hver deres at kæmpe med for for ti år siden, da influenceren brød med Nicolas Kiesa.

Den populære influencer Mascha Vang deler dagligt ud af sin hverdag med familien på Instagram.

Nu har hun også valgt at åbne op om den svære tid, hun gik igennem for ti år siden, da hun gik fra sin eksmand.

Dengang havde Mascha Vang og racerkøreren Nicolas Kiesa netop fået lille Hollie Nolia, men da datteren var tre måneder gammel, gik parret fra hinanden, fortæller Mascha Vang til Hendes Verden.

- På et tidspunkt var jeg indlagt på hospitalet af udmattelse, fordi Hollie havde kolik. Jeg sad bare der enlig mor i sofaen og græd dagen lang. Når man græder lige så meget som sit barn, er man klar til indlæggelse, siger hun til Hendes Verden.

Det var en svær periode, hvor Mascha ikke følte, hun havde kontrollen, og derfor måtte hun ty til træning for at finde fodfæstet igen og ikke længere være offer i sit eget liv, forklarer hun.

Mascha og hendes nu tiårige datter Hollie Nolia bor nu i Kolding sammen med Maschas mand Troels Krohn Dehli og hans to børn.

Mascha og Troels stod frem som kærester i 2018, efter hun blev introduceret for jagerpiloten af en af hendes trofaste læsere på sin blog, og i sommer fik hun så sit drømmebryllup.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også