https://imgix.femina.dk/2022-08-08/sarah.jpg

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Underholdning

"Martin er ham, man rigtig gerne vil sidde ved siden af": Her er den nye Vild med dans-vært

8. august 2022
af Aviaya Hansen
Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Det er den ene halvdel af Lidt til lægterne, Martin Johannes Larsen, som overtager værtstjansen, mens danser Sonny Fredie Pedersen bliver programmets femte dommer.

Siden Christiane Schaumburg-Müller i januar annoncerede, at hun havde sat sine ben i ”Vild med dans”- studiet for sidste gang – i hvert fald i denne omgang, har spekulationerne om hendes efterfølger svirret.

Men nu udløser TV 2 langt om længe spændingen: Martin Johannes Larsen skal stå side om side med Sarah Grünewald, når TV 2 den 8. september blænder op for 19. sæson af deres fredagsbal.

Martin Johannes Larsen debuterer som vært, når TV 2 sætter fut under hele Danmarks dansegulv den 9. september. Foto: Karen Rosetzsky/TV 2
Martin Johannes Larsen debuterer som vært, når TV 2 sætter fut under hele Danmarks dansegulv den 9. september. Foto: Karen Rosetzsky/TV 2

Og han glæder sig til at indtage hele Danmarks dansegulv.

– Jeg er jo komiker, men jeg har altid tænkt, jeg gerne ville bevæge mig mod en værtsrolle. Derfor er jeg meget glad og stolt over, at TV 2 har valgt at gå med mig. Min allerstørste opgave og indstilling til programmet er at være 100% mig selv og forhåbentlig lade dette smitte af, siger han i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Der er selvfølgelig noget at skulle leve op til, for Christiane (Schaumburg-Müller, red.) var og er en fremragende vært, så jeg håber, jeg kan leve op til forventningerne. Jeg bliver givetvis en lidt anderledes vært, men det, tror jeg, kun er godt, siger Martin Johannes Larsen.

32-årige Martin Johannes Larsen er ikke et voldsomt kendt navn, men heller ikke et helt ubeskrevet blad. Han udgør den ene halvdel af duoen Lidt til lægterne, som stod bag de to EM-bangere ”Hey ho for Hjulmandia” og ”Simon Kjær kan godt li’ calzonææ”.

TV 2 er ovenud begejstrede for deres værtsfund, som overtager Grünewalds opgave at interviewe parrene, når de træder af dansegulvet.

– ”Vild med dans” er først og fremmest en fest, og Martin er ham, man rigtig gerne vil sidde ved siden af til festen: Han kan få en til at grine helt nede fra maven, samtidig med at han hurtigt kan skifte gear og føre en begavet, dybere samtale, fortæller redaktør Thomas Strøbech om værtsfrøet.

Danseredaktøren har desuden høje forventninger til den nye værtsduo.

– Han er en perfekt makker til vores erfarne ”Vild med dans”-vært Sarah Grünewald, som i år kan fejre ti års jubilæum. Vi tror på, at de to sammen kan give både seere og de medvirkende en perlerække af sjove, uforudsigelige fredagsfester, lyder det i pressemeddelelsen.

Sonny Fredie Pedersen bliver ny dommer

Det er ikke kun den nye værtsrolle, der skulle udfyldes, inden den næste sæson af programmet kan løbe af stablen. Britt Bendixens opsigelse har nemlig efterladt en tom plads ved dommerbordet, og den plads bliver i den kommende sæson udfyldt af danser Sonny Fredie Pedersen. Det afslører TV 2 i en pressemeddelelse.

Sonny Fredie Pedersen, 35, skal gøre Nikolaj Hübbe, Marianne Eihilt, Jens Werner og Anne Laxholm selskab ved dommerbordet, når TV 2 9. september skyder gang i hele Danmarks dansegulv. Foto: Søren Jul Lamberth.
Sonny Fredie Pedersen, 35, skal gøre Nikolaj Hübbe, Marianne Eihilt, Jens Werner og Anne Laxholm selskab ved dommerbordet, når TV 2 9. september skyder gang i hele Danmarks dansegulv. Foto: Søren Jul Lamberth.

35-årige Sonny, som nærmest er født i et par laksko, kommer trods sin unge alder med en solid viden og erfaring fra danseverdenen og har endda tidligere brilleret som dommer i TV 2-programmet ”Danmarks vildeste danser”.

– Det er en opgave, jeg kommer til at tage med så meget stolthed! Det er på hjemmebane i Danmark, og jeg glæder mig til at kunne sidde hver fredag sammen med danskerne og nyde det, som det hele handler om: at danse, siger han i pressemeddelelsen.

Den 19. udgave af ”Vild med dans” får premiere fredag den 9. september klokken 20 på TV 2.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også