https://imgix.femina.dk/media/article/1407-marie-bach-andersen2.jpg
Underholdning

Marie Bach Hansen fra Arvingerne: Castet til Bond-babe

13. februar 2014
af redaktionen
Det er ikke kun amerikanske skønheder, der bliver castet som agent 007’s erobringer, også Danmarks egen Marie Bach Hansen fra ”Arvingerne” var forbi agentens castinglokale

Skarpladte pistoler, smokinger og skønheder i meget lidt tøj. Vi taler selvfølgelig om Bond. James Bond. Mads Mikkelsen og Jesper Christensen har allerede været på lærredet med den berømte agent, og det var lige før, at Marie Bach Hansen også havde fået chancen for at danse tæt med den famøse skørtejæger. Det fortæller hun i et interview i denne uges FEMINA.

- Det var den VILDESTE oplevelse! En agent ringede og spurgte, om jeg ville komme til casting, og når man får sådan en chance, så GÅR man bare efter den! Jeg havde købt en fantastisk kjole og stylet mig totalt op og øvet mig, men jeg gik overhovedet ikke videre!

Troels Lyby er ikke specielt imponeret af sit eget udseende. Læs hvorfor på femina.dk

28-årige Marie Bach Hansen spiller i øjeblikket en af de bærende hovedroller i DR´s populære dramaserie ”Arvingerne”. Hun er desuden en fast del af ensemblet på teatret Mungo Park, og så har hun også spillet med i Anne-Grethe Bjarup Riis’ modstandsfilm ”Hvidsten Gruppen”. Marie Bach Hansens karriere kører tilsyneladende på skinner, men det var alligevel stort at få chancen for at spille med i selveste James Bond.

- Jeg havde jo allerede nået at tænke: Gud, hvem skal lige være med i den film? Daniel Craig! Det var helt syret, og jeg var meget beæret. Også selvom jeg ikke fik rollen, siger Marie Bach Hansen til FEMINA.

Læs på femina.dk, hvorfor Rosalinde Mynster fra ”Badehotellet” synes, nutidens kvindeidealer er svære at leve op til

Læs også