https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kendte/2013/02/1307-maise-njor-kage-er-sundhed-for-mig/1307-maise-njor-copy.jpg
Underholdning

Maise Njor: Kage er sundhed for mig

14. februar 2013
af Sanne Hukiær Christensen
Foto: Ditte Capion
Hun kan ikke sige nej til kage, og hun agter ikke at tigge om syndsforladelse, når hun indtager et stykke. Den 44-årige forfatter Maise Njor fortæller her om sit forhold til sundhed

1. Hvordan starter en sund dag for dig?
En sund dag starter med, at jeg faktisk står op, når vækkeuret ringer, så jeg har tid til at hygge med mine døtre og få ordentlig morgenmad. På en rigtig god dag har jeg været ude at løbe med min hund, Karl, inden jeg vækker pigerne. Fordelen ved at have en hanhund er, at han hele tiden skal stoppe og tisse, og så har man en undskyldning for også at stå stille lidt. Han er også rigtig god til at stå og stirre på mig i lang tid, ind til jeg giver efter og tager løbetøjet på.

Læs også: Kronprinsessens stylist: Her er min sunde dag

2. Hvordan spiser du på en sund dag?
Ååårh, jeg har så gode intentioner hver dag, når jeg står op - men som regel får jeg det ødelagt i løbet af dagen. Jeg kan ikke sige nej til kage, men jeg gider ikke sidde og undskylde eller tigge de andre om syndsforladelse.
Hvis du vil have kage, så spis den, og hvis du vil tabe dig, så lad være! Men spis ikke kage med dårlig samvittighed. Jeg går ind for nydelse i alle afskygninger.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/0fb04af5d0d74ea49170e3966ddae3ad.jpg

3. Hvad er sunde tanker for dig?
Grunden til, at jeg strengt taget godt kunne tåle at tabe et par kilo er, at jeg er så ekstremt venligt stemt over for mig selv. Hvis jeg spørger mig selv om lov, siger jeg som regel ja. Og det synes jeg faktisk er sunde tanker.

Er disse kendte kvinder for tynde? Se billederne og døm selv

Læs også