love is blind
Underholdning

”Love is Blind”-stjernen Bartise Bowden overraskede alle med, at han var blevet far. Her er moren til sønnen

12. april 2023
Af Kicki Bengtsen
Indtil nu har det været uvist, hvem der er mor til den søn, som Bartise Bowden pludselig viste frem på sociale medier forleden.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Olivia Gross.

Det er navnet på den kvinde, som er mor til Bartise Bowdens baby.

Bartise Bowden er kendt fra det populære realityprogram "Love is Blind", hvor singler prøver at finde oprigtig kærlighed ved at date uden at kunne se hinanden - de taler sammen, mens de sidder i hvert sit rum.

Ifølge det amerikanske medie US Weekly er der dog ikke mange yderligere detaljer om Olivia Gross, udover at hun er 25 år gammel og bor i Texas.

Hendes profiler på sociale medier er private, så her er der heller ikke meget at hente.

Amerikanske medier har delt dette Instagram-billede af Olivia Gross. Foto: Instagram
Amerikanske medier har delt dette Instagram-billede af Olivia Gross. Foto: Instagram

Ikke desto mindre går hendes navn nu verden rundt, fordi "Love is Blind"-stjernen Bartise Bowden forleden chokerede alt og alle, da han afslørede, at han har fået en søn, selvom ingen anede, at der var en Bartise-junior på vej.

Den 27-årige kendis, der var en af de mest forhadte deltagere i den populære series sæson tre, delte i weekenden et opslag på Instagram, hvor han viste sønnike frem.

- Det kan godt være, jeg var skurken på tv, men jeg kommer til at være helten for ham her, skrev Bartise Bowden til billedet.

Siden afsløringen er det strømmet ind med kommentarer på hans sociale medier fra folk, der gerne har villet vide, hvem moderen til babyen er.

Bartise Bowden har ikke selv udtalt sig om dette, men nu er det altså alligevel kommet frem, at hun hedder Olivia Gross og bor i Texas.

Olivia Gross har indtil videre forholdt sig tavst i sagen.

Det vides derfor ikke, hvad hendes forhold til "Love is Blind"-stjernen er, udover at hun tilsyneladende er mor til hans søn.

Læs også