https://imgix.femina.dk/media/article/1411_louise_oestergaard_om_forholdet_til_yahya_hassan.jpg
Underholdning

Louise om forholdet til Yahya Hassan: Man må gerne fordømme mig

12. marts 2014
af redaktionen
Da det for nogle måneder siden kom frem, at Louise Østergaard havde haft et forhold til den 22 år yngre forfatter Yahya Hassan eksploderede medierne, og hun blev fyret som speciallærer. Men selv synes hun, hun er videre med sit liv nu

Da det kom frem, at den nu 40-årige Louise Østergaard som 38-årig havde haft et forhold til den dengang kun 16-årige forfatter Yahya Hassan, blev der fra den ene dag til den anden vendt op og ned på hendes liv. I denne uges FEMINA fortæller hun, hvordan hun har haft det den sidste tid:

- Jeg har det sådan rimeligt. Jeg prøver at lade være med at følge så meget med i alt muligt. Der er så mange mennesker, der har udtalt sig uden at have læst min bog, og det er jeg bare træt af. Man må gerne fordømme mig og synes, jeg har gjort noget forkert. Men at kaste sten efter mig uden at have læst min bog er fuldstændig urimeligt, siger Louise Østergaard.

Livsstilseksperten Emilia van Hauen er ikke bange for at afsløre, hvor mange hun har været i seng med. Se tallet her

Svært at vænne sig til

På grund af den voldsomme eksponering af hendes person, blev hun indkaldt til en tjenstlig samtale af hendes arbejdsgiver, og nu er hun fyret fra den specialskole, hun var ansat på i Farsø.

- Når jeg vågner om morgenen, tænker jeg først, at jeg har et normalt liv. Så går der lige et par sekunder, så tænker jeg: Nårh nej, jeg er jo en helt anden nu, end jeg var før … Det er virkelig mærkeligt, ikke? Nu er jeg ikke sådan en, der står op og går på arbejde hver dag. Nu er jeg sådan en, der går igennem byen, og så er der nogle, der ved, hvem jeg er, og har et eller andet indtryk af mig. Det er svært at vænne sig til, siger Louise Østergaard til FEMINA.

Læs også