https://imgix.femina.dk/media/article/1430-lisbeth-oestergaard-jeg-vejer-det-jeg-vejer.jpg
Underholdning

Lisbeth Østergård: Jeg vejer det, jeg vejer

27. juli 2014
af Stine Troense, redigeret af Charlotte Hallbæck
Foto: Jakob Kirk
Lisbeth Østergård vil som de fleste andre kvinder gerne tabe et par kilo, men ikke så meget, at hun gider gøre noget ved det

Det skal være sjovt og nemt at træne – ellers er 34-årige Lisbeth Østergård, der er kendt fra morgen-tv, videre til noget andet.

Derfor er Lisbeth også typen, der har gået til stort set alt, hvad man kan gå til, og som har medlemsskaber her og dér. Ud over at hun løber mere eller mindre regelmæssigt, går hun for eksempel til reformertræning ét sted, styrketræning og holdtræning et andet sted, er medlem af Fitness DK og af et crossfitcenter i Aalborg, hvor hendes kæreste er fra, men ikke længere bor.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergård mener selv, hun er en hidsigprop, når hun kører bil

Og der er flere grunde til, hvorfor hun træner, fortæller Lisbeth Østergård.

- Jeg træner for at få energi, for at blive stærkere og sundere og for at blive glad i låget. Jeg træner også for at kunne spise det, jeg har lyst til, siger hun.

Til gengæld træner hun ikke for at blive tyndere. Dér har hun været, og at veje mindre gjorde hende ikke lykkeligere.

- Ja, jeg vil måske gerne tabe to kilo, men åbenbart ikke nok til, at jeg gør noget aktivt ved det. Jeg vejer det, jeg vejer, og jeg ser ud, som jeg gør. Hvis det betød mere for mig at blive lidt slankere eller blive bedre til at løbe, ville jeg automatisk gøre en større indsats for det, siger Lisbeth Østergård.

LÆS OGSÅ: Ibi Støving græd hele vejen, da hun løb maraton

Læs også