https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1349_lis_soerensen_jeg_forsager_ikke_noget.jpg
Underholdning

Lis Sørensen: Jeg forsager ikke noget

10. december 2013
af redaktionen, redigeret af Charlotte Hallbæck
Lis Sørensen er blevet 58 år. Men hun er stadig fint tilfreds, når hun kigger sig i spejlet og er - med sine egne ord - god til at nyde livet

Fra Lis Sørensen var ganske ung, har hun været en af Danmarks store sangerinder. I dag er hun blevet 58 år, men hendes alder generer hende ikke. Det fortæller hun til FEMINA.

- Det var værre, da jeg var i midten af 40’erne. Hvor det på en eller anden måde kom som en tyv om natten. Altså mine ARME … Jeg spurgte en læge, om ikke man kunne GØRE noget ved det arme, og fik beskeden. ”Dine arme er da pæne. Det bliver kun værre fra nu af, så du skal bare nyde dem, som de er.”

Selv synes hun, alternativet er værre:

- Vil du være i livet, eller vil du hellere være væk? Hvad vil du? Vil du gerne blive gammel? JA!, siger hun.

LÆS OGSÅ: Skuespilleren Sonja Richter kan gode lide at være grim

Styrke frem for udseende

Lis Sørensen har ikke været fristet af at få pyntet lidt på udseendet i form af en skønhedsoperation. Men hun dømmer heller ikke dem, der gør. Hun vil hellere fokusere på noget andet ved det at blive gammel. Hun vil have energi og styrke. Og så griner hun over, at hun indimellem spiller tennis med Bent Fabricius-Bjerre. Han er 89!

I stedet koncentrerer hun sig om at nyde livet. Og det betyder samtidig, at hun ikke er sundhedsfanatiker. På spørgsmålet om, om hun er god til at nyde livet, svarer hun:

- Ja, det er jeg sgu. Jeg kan også godt lide at få en ordentlig skid på indimellem, jeg er bestemt ikke nogen forsager på nogen måde. Det har jeg ALDRIG været. Man tænker selvfølgelig også: Guud nej, hvornår kommer regningen …! Og det gør den måske, men jeg tror bare på, at god fysisk form, gåture, at spille tennis næsten hver dag og høvle rundt på scenen gør, at jeg ligesom er klar, hvis der skulle komme en cancer, jeg skal tage kampen op imod. For vores gode helbred er vores dyreste eje, siger Lis Sørensen til FEMINA.

LÆS OGSÅ: Skuespilleren Trine Pallesen synes, ”plastikpatter er sygt”

Læs også