https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kendte/2013/02/1309-lars-hjortshoej-bestemmer-selv/1309-larshjortshoej-1-copy.jpg
Underholdning

Lars Hjortshøj: Det er mig, der har købt huset, og jeg bestemmer selv, hvor jeg vil sidde

27. februar 2013
af Femina.dk
Foto: Petra Kleis
Lars Hjortshøj vil selv bestemme, hvor han skal sidde. Og det skal være for bordenden på sin terrasse, når han opholder sig i feriehuset i Italien

Lars Hjortshøj er træt af mænd, der påtager sig offerrollen, han ved hvor skabet skal stå og far skal sidde nede i hans hus i Italien.

- Vi har et langt bord på terrassen, og der er EN ting der er fuldstændig ufravigelig: Jeg sidder for bordenden. Det er ikke til diskussion. Der kan komme gæster og sætte sig dér af uvidenhed. De bliver smidt væk. For det er det eneste sted på terrassen, hvorfra man faktisk kan kigge ud over dalen. Det er det bedste sted.

Hvorfor har du mere ret til at sidde der end de andre i familien?

- Det er mig, der har købt huset. Så når de en dag har råd til deres eget hus, kan de selv bestemme, hvor de vil sidde. Det er også min stol! Og det er mig selv, der har bygget bordet på terrassen. Så vil jeg sgu da også selv bestemme, hvor jeg vil sidde.

Læs også: Lars Hjortshøj er voldsomt tiltrukket af kvinder på sin egen alder.

For nylig kaldte en af Lars Hjortshøjs bekendte ham en moderne patriark:
- Jeg stiller mig ikke op i råbekoret af mænd, der føler sig forbigået og siger, at samfundet er feminiseret. Årh, det er fucking trættende at høre på mand! At vi mænd er ofre og kvinderne er bedre uddannede og de bestemmer og nu sidder de også på magten politisk. Nej! Mon ikke, det bare er fordi, der er nogle ting, vi er ved at jævne ud? Ellers gør da noget ved det for helvede!

Læs også