https://imgix.femina.dk/media/article/1405_johan_bulow_jeg_er_ikke_typen_der_foerer_mig_frem.jpg
Underholdning

Lakridskongen Johan Bülow: Jeg er ikke typen, der fører mig frem

30. januar 2014
af Tine Bendixen, redigeret af Charlotte Hallbæck
I en alder af 29 kunne Johan Bülow sådan set godt købe sig en Ferrari, hvis det var det, han havde lyst til

I en alder af kun 29 år har Johan Bülow fået masser af succes hos danskerne med sine lakridser. Men succesen er han ikke kommet sovende til. Indtil for nylig arbejdede han 100 timer om ugen. For tiden er det ”kun” 50 – han har nemlig fået et barn i mellemtiden. Men med succesen har han også fået et par slag. Efter han viste sin villa frem i ”Kender du typen”, fik han kærligheden at føle. Det fortæller han til FEMINA i denne uge.

- Hvad jeg ikke har fået på næsen for det bagefter … Det var en sjov historie, at jeg lavede min gode lakrids, som folk kunne lide. Men da de så, at jeg rent faktisk fik noget ud af det, jeg lavede, gik det bare for godt for mig – DONK! Det ramte mig i nakken, og det var sgu lidt træls.

LÆS OGSÅ: Johan Bülow synes, der er kæmpe forskel på mænd og kvinder

Hvis du havde skabt det samme i USA?

- Så havde folk stået i min indkørsel og klappet mig hele vejen ned ad gaden, hvis jeg havde købt en Ferrari. Det KAN man bare ikke her. Jeg er ikke typen, der fører mig frem i realityprogrammer og ser på huse, jeg ikke har råd til. Jeg har købt et solidt hus. Jeg har fået en datter. Jeg har købt en bil, og det var så den, jeg godt kunne lide, men det var også den, man kunne have en barnevogn bagi. Det er da klart, at penge fylder i mit liv i dag – folk der siger, at penge ikke betyder noget, de LYVER langt hen ad vejen. Men hvis du spørger min forældre, har jeg været rigtig fornuftig. Jeg har sgu ikke hoppet rundt i for dyrt tøj eller kørt i Ferrari, selvom jeg potentielt nok kunne, hvis det var det, jeg ville, siger Johan Bülow til FEMINA.

LÆS OGSÅ: Asger Aamund synes, mænd er nogle tøffelhelte

Læs også