frodo
Underholdning

Kvinde ville bare have klippet pandehår: Nu ligner hun "Ringenes Herre"-karakter

1. december 2022
af Anja Bruneskjold
Foto: TikTok @aanniee6
Det kan godt være, at den 25-årige kvinde er vild med ”Ringenes Herre”-filmene. Men derfor var hendes ønske ikke umiddelbart at ligne Frodo Baggins efter sit besøg hos frisøren.

Da Annie McElvein besluttede sig for at få ordnet sine krøllede lokker, var ønsket at gå ud af salonen med pandehår. Og det gjorde hun da heldigvis også. Men ...

Desværre indså hun hurtigt, at den ellers ganske lille forandring i hendes hår ændrede hendes udseende mere, end hun måske havde ønsket sig. Den nye frisure fik hende nemlig til at ligne hobbitten Frodo fra ”Ringenes Herre” usandsynligt meget.

Alt tyder på, at det var en særdeles spændt TikTok-bruger, der var på vej til frisøren. I hvert fald delte hun forud for frisørbesøget en video – men også en efterfølgende.

I stedet for at gå tilbage til frisøren og bede om enten en ny klipning eller pengene retur, så vendte den unge kvinde dog ikke tilbage. I stedet tacklede hun situationen med en god portion humor.

Faktisk er Annie McElvein måske i virkeligheden ganske tilfreds med at ligne hobbitstjernen.

Det skriver Mirror.

- Jeg tænkte bare, det ville være sjovt at få pandehår, og så endte jeg med at ligne Frodo Baggins. Jeg bad ikke om at komme til at ligne ham, men jeg er ikke sur over det. Jeg er kæmpe ”Ringenes Herre”-fan, lyder det fra Annie, der desuden joker med, at hun håber, skuespilleren bag den ikoniske karakter, Elijah Wood kan se, at hun ligner ham:

- Jeg ville elske at møde ham – måske har han lyst til at møde mig.

Se videoen, hvor Annie McElvein indser, hun ligner Frodo, nedenfor.

Artiklen blev først bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også