https://imgix.femina.dk/1432-mary-prim.jpg
Underholdning

Kronprinsesse Marys mange looks

19. august 2014
af Charlotte Kobberøe Fink
Kronprinsesse Mary er med sin elegante og tidløse stil et modeikon verden over, og endnu engang modtager hun international hæder for sin gode smag. Med god grund, mener FEMINAs moderedaktør

Om den står på kongelige begivenheder eller casual havehygge med ungerne, formår vores kronprinsesse altid at være umanerlig velklædt. Og udlandet har i den grad også fået øjnene op for Marys sikre stil. Magasinet Vanity Fair har endnu engang placeret Mary i toppen af listen over bedst klædte mennesker i verden, og blandt de kongelige topper hun listen suverænt.

Men hvad er det, der gør, at vi er så vilde med Marys stil? FEMINAs moderedaktør, Vibeke Nielsen, forklarer:

- Hun rammer lige ned i tidsånden. Hun forstår at klæde sig på til lejligheden og gøre brug af mange forskellige stilarter. Hun er oftest meget klassisk, når hun er ude at repræsentere kongehuset, men når hun er casual, ser man hende tit i forskellige boheme-looks.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Maries smukke kjoler – se galleriet her

Skønt hun er gift med landets tronarving, er kronprinsesse Mary også en, som alle vi ”almindelige” kvinder kan identificere os med stilmæssigt:

- Det klassiske, tidløse element, som Mary repræsenterer, tiltaler mange kvinder, fordi de kan identificere sig med det. Derudover er hun god til at mikse dyre brands med f.eks. H&M, så hendes stil bliver opnåelig. Og så er hun - og hendes hold af superdygtige stylister - også rigtig gode til at støtte op om og repræsentere de danske modebrands, slutter FEMINAS moderedaktør, Vibeke Nielsen.

Læs også