Kourtney Kardashian elsker sine strækmærker
Underholdning

Kourtney Kardashian hyldes for strækmærke-billede

11. marts 2020
af Katrine Bojen Krogh
foto Mega Agency
Den amerikanske realitystjerne Kourtney Kardashian havde aldrig troet, at et billede af hendes strækmærker ville gå verden rundt.

Et billede af en letpåklædt Kourtney Kardashian er på ingen måde unormalt. Realitystjernen, der er indehaver af livsstilssitet Poosh, er, ligesom resten af familien, ikke bleg for at vise sin flotte figur frem for offentligheden.

Alligevel har netop ét letpåklædt billede overrasket den ældste Kardashian-søster.

Følgere hylder Kourtney

Da Kourtney Kardashian var på sommerferie med familien i Portofino i Italien, delte hun et billede af sig selv, hvor hun poserer i en sort badedragt.

Det fik flere af hendes næsten 88 millioner følgere til tasterne for at rose den 40-årige mor. Ikke fordi hun havde lagt et billede op i badetøj, men fordi hun viser sine strækmærker frem.

LÆS OGSÅ: Dette billede af Meghan og Harry går verden rundt

'Jeg elsker mine striber'

På billedet kan man ane Kourtney Kardashians små strækmærker ved hoften og på bagdelen.

En af realitystjernes følgere roste Kourtney for at være ærlig om sin krop: 'Tusind tak fordi du ikke redigerer dine strækmærker væk,' skrev hun på Instagram. Til det svarede Kourtney Kardashian: 'Jeg elsker mine små striber.'

Strækmærker siden 8. klasse

- Det var jeg meget overrasket over. Jeg har haft strækmærker siden ottende eller niende klasse på begge sider af min bagdel. Jeg har aldrig været frustreret over dem – jeg kan godt lide dem, fortæller hun i et interview med magasinet Health.

Til magasinet fortæller hun også, at hun føler sig mest tiltrækkende, når hun er så afklædt som overhovedet muligt.

- Jeg føler mig mest tiltrækkende når jeg er nøgen. Med tigerstriber og det hele, siger hun. Og slår altså endnu engang fast, at de såkaldte tigerstriber, der opstår hos de fleste kvinder, er helt normale.

LÆS OGSÅ: 10 vilde statements på den røde løber

Flere stjerner følger trop

Kourtney Kardashian er ikke den eneste stjerne, der har valgt at droppe filteret. Sanger og skuespiller Demi Lovato har også valgt at dele et uredigeret billede af sig selv i badetøj.

- Dette er min største frygt. Et uredigeret foto af mig i bikini. Og ved I hvad, det er cellulite! Jeg er træt af at skamme mig over min krop, skrev hun på sin Instagram.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/tom_erstatning_paa_forside.png

Læs også