https://imgix.femina.dk/2022-12-16/julevideo.jpg
Underholdning

Kongehuset deler sød julevideo. Kan du se, hvorfor alle er begejstrede?

16. december 2022
Af Maria Hoang
Foto: Hanne Juul
Dagens låge i kongehusets digitale julekalender viser kronprinsparrets to ældste børn gå rundt i et julepyntet København – og det vækker forundring og begejstring.

Der er fuld skrue på julehyggen i kongehusets julekalender, der i dag er nået til låge nr. 16 på Instagram.

Bag lågen gemmer sig en video af prins Christian og prinsesse Isabella, der godt pakket ind i vintertøj nyder julestemningen i det indre København.

Her lyser juleudsmykningen op i vintermørket, mens de to søskende går i Nyhavn og på Kongens Nytorv.

Og den hyggelige video, som er filmet af prinsen og prinsessen, er et kæmpe hit blandt de royale følgere: På tre timer har den skrabet over 22.000 likes sammen, ligesom det er strømmet ind med over 200 kommentarer.

Kan gå i fred

I kommentarfeltet er der især én bemærkning, der går igen. Kongehusets følgere har nemlig lagt mærke til, hvor dejligt det er, at kronprins Frederik og kronprinsesse Marys to ældste børn kan gå i fred på gaden i København.

– Synes virkelig, det er fantastisk, at vi i Danmark kan have en kongelig familie, der kan færdes frit omkring, og folk bare lader dem være sig selv, lyder det begejstret fra en følger.

– Jeg er pjattet med, at det er muligt for dem at gå frit rundt i gaderne, stemmer en anden i.

– Vent, jeg er forvirret – er de ikke kongelige? Kan de bare … gå rundt?? Om natten?? FOR DEM SELV??, lyder de mange forundrede spørgsmål fra en følger fra Filippinerne.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også