https://imgix.femina.dk/media/article/1505_thomas_hartmann_de_fleste_tror_jeg_bliver_bombarderet.jpg
Underholdning

Komikeren Thomas Hartmann: Kvinder skal have former!

29. januar 2015
af redaktionen
foto: Carsten Seidel
Thomas Hartmann synes, vi kvinder generelt er ALT for hårde ved os selv. Andre kvinder ER ikke så perfekte, som vi ser dem, og vi ER ikke så tykke, som vi selv tror. Og former, det skal der være, mener komikeren

Thomas Hartmann er en ærlig mand. Stiller man ham spørgsmålet ”Ser min røv stor ud i de her bukser?” kan man være sikker på at få sandheden at vide. Men præcis på dét område behøver man nok ikke at frygte svaret, for hvis der var noget, han kunne ændre ved os kvinder, så skulle det være vores urealistiske forhold til vores vægt. Det fortæller han i et interview til FEMINA i denne uge.

LÆS OGSÅ: Hvordan er den perfekte kvinde? Læs sundhedseksperten Christian Bitz’ svar

– I er unødigt hårde ved jer selv, fordi I altid sammenligner jeres eget pulterkammer med andres udstillingsvindue. I kigger på billeder i bladene og på Facebook, hvor man jo altid har udvalgt de bedste billeder, redigeret dem og photoshoppet dem. Der er jo ikke nogen, der ser Andrea Elisabeth Rudolph, når hun lige er stået op og har pudderrynker og søvnklatter og udtværet mascara fra dagen i forvejen. Men sådan ser hun jo OGSÅ ud. Og I skriver aldrig om de dage, hvor I har taget McDonald’s-mad med hjem og føler jer som elendige mennesker, men kun om de dage, hvor I har været ude og løbe en halvmaraton og bagt muffins sammen med manden.

LÆS OGSÅ: Det var kærlighed ved første blik, da Nikolaj Coster-Waldau mødte sin kone Nukâka. Læs om deres møde

”Se min appelsinhud!”

Thomas siger, at stort set alle kvinder, han kender, føler sig tykkere, end de i virkeligheden er. Og at vi tror, at mænd vil have os tyndere, end de i virkeligheden vil.

- Som når I står og trykker huden sammen på lårene og siger: ”Se! Jeg har appelsinhud!”. Det har ALLE, når man trykker huden sammen på den måde! Kvinder SKAL have former – det er vi mange, der godt kan lide..

Og hør her: Der er INGEN af dem, man ser i alle de her modelkonkurrencer, der er den ringeste smule tiltrækkende. De kan godt være kønne og et godt stativ at hænge tøj på, men det er da ikke dem, vi tænker WAUW! om. I ER ikke lige så tykke, som I selv tror. Og andre kvinder ER ikke så perfekte, som I ser dem. Bare så I ved det, siger Thomas Hartmann til FEMINA.

Den tænker vi lige et øjeblik over…

LÆS OGSÅ: De fleste mænd foretrækker en naturlig kvinde, siger ”Arvingerne”-skuespilleren Carsten Bjørnlund

Læs også