https://imgix.femina.dk/media/article/1436-carsten-bang-jeg-var-ikke-sjov-som-barn.png
Underholdning

Komiker Carsten Bang: Jeg var ikke den sjove dreng

9. september 2014
af Rikke Lund, redigeret af Charlotte Hallbæck
Foto: Carsten Seidel
I dag lever standup-komikeren Carsten Bang af at være sjov, men som dreng var han ikke den sjoveste i klassen

Standup-komikeren Carsten Bang voksede som barn op i Kjellerup i Midtjylland, men hvor han i dag bliver anset som én af landets sjoveste mænd, var han bestemt ikke lige så sjov, da han var barn.

- Jeg kan huske mig selv som ham, der ofte stod ved siden af ham, der lige opførte sig som klassens klovn, og så sagde jeg et eller andet, der lige tvistede eller tog lidt pis. Måske ikke ud til alle, men bare til de nærmeste. Så jeg var ikke den sjove dreng, men heller ikke den dér røvsyge, kedelige, der bare sad ovre i et hjørne, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Tv-vært Jacob Riising insisterer på at have det sjovt

Rød i hovedet

Derfor har han heller ikke været én af de komikere, der har optrådt fra en tidlig alder. Tværtimod var han genert som barn.

- Det dér med at række hånden op i skolen syntes jeg var at være for meget på. Jeg skulle være 99,9 % sikker, for hvis der var 1 % chance for, at jeg ikke havde ret, så ville jeg blive helt rød i hovedet.

I dag er der stadig forskel på, hvordan Carsten Bang har det med at stille sig op i en forsamling.

- Jeg bryder mig heller ikke om at tale i forsamlinger privat. Jeg har ikke holdt særlig mange taler. Fem eller sådan noget. Det er noget andet, når det bliver privat, siger Carsten Bang.

LÆS OGSÅ: Manu Sareen fik stress – her fortæller han om den svære periode

Læs også