https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1328-knud-og-andrea-2.jpg
Underholdning

Knud Romer om sin kone: Hun bliver smukkere hele tiden

11. juli 2013
Af Tine Bendixen 07/11/2013 - 08:30
Med to børn, der begge sover i sengen, kan samlivet mellem Knud Romer og hans kone Andrea Alsted have svære kår. Men selvom han får lov til at ligge i hundekurven i stedet for sengen, er Knud Romer VILD med sin kone

Da Knud Romer og Andrea Alsted mødte hinanden, brød Andrea Alsted brød sammen efter tre uger: Hun kunne ikke både spille Wagner på sin violin fem timer i træk på Det Kongelige Teater og springe sin nattesøvn over på grund af sex. Nu ligger der to børn imellem dem, og Andrea falder i søvn, når hun putter dem.

- Men jeg synes også, jeg kan have den til gode. Sex’en. Vi HAVDE en masse sex, jeg fik en ordentlig portion, som jeg godt kan gå og nippe til stadigvæk. Og så fik jeg noget, der var fuldstændig fantastisk, nemlig børn. Jeg har heller ikke fået skrevet en roman mere. Der ER ikke tid, fordi vi har børn. Hvis jeg skal være ærlig, er det også, fordi al min interesse og mine følelser er hos børnene, siger Knud Romer til FEMINA.

Læs også: Knud Romer: Jeg fatter ikke, hun har giftet sig med mig

Børnene har aldrig sovet alene, fordi de er mørkerædde. Så parret har fået en ekstra seng ved siden af dobbeltsengen. Dér ligger Knud.

- Jeg ligger som en hund! Jeg ligger i hundekurven! Krøllet sammen! Men der er en ting, man endelig ikke skal tage fejl af: Jeg synes, at Andrea bliver smukkere hele tiden. Jeg MENER det faktisk. Jeg mener også hun bliver lækrere. Altså rent… sådan liderligt. Fuckable kvotienten stiger. Jeg synes, hendes krop bliver mere og mere liderlig at se på. Jeg MENER det. Jeg elsker hendes røv. Jeg elsker hendes krops konsistens. Jeg elsker hende ikke kun kærligt, ømt, idealistisk. Jeg synes simpelthen, hun er stangliderlig at se på. Jeg begærer hende seksuelt, siger Knud Romer.

Så af og til tager de sig sammen og ”kommer i gang”, fortæller Andrea til FEMINA. Og så fløjter Knud bagefter af glæde. Men parret mener ikke, at et forhold ikke er et forhold uden sex. Det handler om essensen mellem de to. Der er simpelthen ingen, der interesserer Knud ud over Andrea.

- Alle andre er omvandrende skinkesnitsler!

Læs hele interviewet med Knud Romer og Andrea Alsted i denne uges FEMINA

Læs også: Køkkenchef Thomas Rode: Jeg føler mig begæret

Læs også