https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1328-knud-og-andrea-1.jpg
Underholdning

Knud Romer: Jeg fatter ikke, hun har giftet sig med mig

11. juli 2013
Af Tine Bendixen 07/11/2013 - 08:30
Forfatter og radiovært Knud Romer er ikke i tvivl: violinist Andrea Alsted har reddet ham fra ham selv. Men de skændes så det brager, siger han til FEMINA

Da Knud Romer og Andrea Alsted fik øje på hinanden på en vinbar for ti år siden, var han en langhåret, selvfed reklamemand, der kunne drikke en flaske vodka i døgnet.

- På det tidpunkt var jeg FÆRDIG. Jeg havde ikke mødt min elskede, jeg havde ikke fået børn, jeg havde ikke fået familie. Alt det, jeg gerne ville, var gået galt. Jeg ville gerne skrive og være digter. I stedet tog jeg til New York og tog stoffer og var smart og festede. Jeg var blevet 42, jeg GAD det ikke mere, jeg ville have et LIV, siger Knud Romer til FEMINA.

Knud gik fra vodka og coke over hvidvin og tjald til te og peanuts. Nu har han to børn og en kone, han forguder. Selv om de skændes konstant.

- Vi har skændtes så meget, at det er helt vildt. Vi kan sige de værste ting. Vi har sloges, skændtes, og vi sviner hinanden til. Alle andre ville være gået fra hinanden. Det eneste, Andrea og jeg har til fælles, er hinanden. Vi ER fuldstændig komplementære. Andrea er alt det og kan alt det som jeg ikke er og ikke kan. Og jeg er alt det og jeg kan alt det, som Andrea ikke er og ikke kan. Den eneste gang, vi har sagt ja til det samme var foran præsten, da vi blev gift!, siger Knud Romer.

Læs også: Knud Romer: Jeg ligger i hundekurven

Knud og Andrea er et gammeldags par. Når man er gift, så mener man det alvorligt. Utroskab findes ikke.

- Andrea er min diva. Alt det som jeg har altid syntes var fint og fornemt og det bedste i livet, står Andrea for. Jeg blev gift med en ægte klassisk violinist i solistklassen. For mig står hun ligesom for det ypperste, jeg kunne nå. Jeg fatter ikke, hun har giftet sig med mig. Men det har også betydet, at alle de bedste sider af mig har fået lov til at udvikle sig. Vi har det sådan, at det her det ER for evigt. Vi deler ALT. Jeg ville f.eks. synes, vi holdt os tilbage for hinanden, hvis vi havde separat økonomi. Når man bliver gift, har man åbnet en særlig dør, siger Knud Romer.

Så selv om de jævnligt skal skilles, er de sammen for altid.

- Jeg ikke ville være mig selv og ikke ville have noget liv uden Andrea, siger Knud Romer til FEMINA.

Læs hele interviewet med Knud Romer og Andrea Alsted i denne uges FEMINA

Læs også: Søren Kragh-Jacobsen: Min kone kan stadig overraske mig

Læs også