And_just_like_that
Underholdning

Kim Cattrall er tilbage i "And Just Like That". Her er Sarah Jessica Parkers reaktion

21. juni 2023
Af Aviaya Hansen
Foto: HBO Max
Hvad tænker Sarah Jessica Parker egentlig om, at Kim Cattrall er tilbage i "And Just Like That"? Det har mange spurgt sig selv om. Og nu svarer hun endelig på det.

For nylig kom det frem, at Kim Cattrall er med i anden sæson af HBO Max-serien ”And Just Like That”, som har premiere 22. juni.

Kim Catrall vender eftersigende tilbage i rollen som Samantha i et telefonopkald med Carrie.

Det har vakt rimelig meget opsigt, for Kim Cattrall har tidligere afvist at spille sammen med de tre andre kvinder igen på grund af konflikten med Sarah Jessica Parker.

Nu tager Sarah Jessica Parker imidlertid bladet fra munden og reagerer på nyheden om Cattralls optræden i serien.

– Jeg var meget begejstret for idéen, og jeg var virkelig glad for, at vi kunne få det til at ske, og at det fungerede for hende (Kim Cattrall, red.). Det var virkelig dejligt at se, og jeg var meget tilfreds, fortæller skuespilleren til ET.

Samantha var på sin vis også med i første sæson. Carrie var således løbende i kontakt med hende via sms, men i den kommende sæson udvikler det sig til et telefonopkald.

– Jeg synes, det afspejler deres forhold, at de har udvekslet beskeder gennem begge sæsoner. Det er et meget vigtigt og kærligt venskab for Carrie.

– Vi syntes, det var en skøn idé at sætte ansigt på – i høj grad også for at fejre ”Sex and the City”s 25-års jubilæum, tilføjer Sarah Jessica Parker.

Cynthia Nixon, som spiller Miranda Hobbes, er ærgerlig over, at nyheden om Cattralls optræden slap ud.

– Vi håbede, vi kunne holde det for os selv, og at hun ville tone frem på skærmen som en overraskelse til seerne. Nu er overraskelsen ødelagt, og det er virkelig ærgerligt, siger hun.

Hele "And Just Like That"-holdet har flere gange understreget, at Samanthas tilbagevenden er en kort fornøjelse.

– Det er kun et kort øjeblik, så forvent ikke mere end det, lyder det fra Cynthia Nixon.

Denne artikel blev første gang bragt af SE og HØR. Dette er en redigeret version.

Læs også