https://imgix.femina.dk/2022-08-02/20220611-115526-L-4752x2916ma.jpg
Underholdning

Justin Biebers crew booker bord på dansk natklub

2. august 2022
Af Kicki Bengtsen
Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix
Har man drømme om at møde popstjernen, så er der håb forude i start-august

Den 28-årige verdensstjerne kommer muligvis en tur forbi den aarhusianske natklub Kupé på onsdag efter hans længe ventede koncert til Skanderborg Festival.

I hvert fald fortæller natklubejeren Emil Knudsen til B.T., at Justin Biebers crew har bestilt et bord, og at popstjernens personlige DJ måske endda vil spillet et enkelt sæt.

– Jeg troede, at der var nogen, som lavede fis med mig, siger klubejeren Emil Knudsen.

Han fortæller videre, at han for at være på den sikre side, bad om at få en bekræftelse på bordbestillingen af Justin Biebers management, og at han endvidere krævede en videobekræftelse af Justin Biebers DJ, Tay James.

Først da alt dette var i hus, følte han sig sikker på, at det vitterligt var Justin Biebers crew, der ville bestille bord hos ham.

Natklubsejeren understreger over for B.T., at han ikke ved med sikkerhed, om Justin Bieber selv vil dukke op, men at han krydser fingre for det.

Ifølge ham plejer sangeren nemlig at følge trop, når hans DJ spiller.

Emil Knudsen har endvidere talt med manageren, som angiveligt har fortalt, at Justin Bieber normalt ikke bliver siddende alene på hotelværelset, når hans crew går i byen efter en koncert.

Hvis man vil tage chancen og komme forbi den aarhusianske natklub i håbet om at møde verdensstjernen, så skal man dog skynde sig.

Der er nemlig kun adgang for folk, der har købt en af de 400 billetter, der er blevet frigivet i forsalg, og natklubben er allerede ved at løbe tør.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også