https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kendte/2013/05/1319-jimmy-colding-troede-slet-ikke-jeg-skulle-have-boern/1319-jimmy-kolding-3-copy.jpg
Underholdning

Jimmy Colding: Jeg troede slet ikke, jeg skulle have børn

8. maj 2013
af Redaktionen, FEMINA, Aller Media
Da Jimmy Colding fra Zididada kom ovenpå efter en nedtur med angstanfald, var han sidst i 30’erne og overbevist om, at han ikke skulle have børn. Men så mødte han Maria!

Jimmy Colding fra Zididada var sidst i 30'erne, single og havde ingen planer om at få børn. Han og hans eks-kæreste var helt enige om, at de skulle koncentrere sig om deres karriere. Men året efter mødte han Maria.

- Indtil da havde jeg en overbevisning om, at børn ikke skulle i denne verden. Fordi jeg virkelig syntes, at verden var et skrækkeligt sted - set ovenfra, siger Jimmy Colding.

- Hvad var så anderledes ved Maria?

- Jamen, det er sjovt. For bedst som du tror, at nu har du oplevet den kærlighed, som skulle være den største i dit liv, så får du én over nakken. SMAK! Tæppet blev revet væk under mig, jeg røg på røv og albuer. Og med Maria vidste jeg bare, at der var grobund for den der redebygning, for jeg er helt klart familiemenneske.

- Hvad skulle der til for at vinde dit hjerte?

- Hmm. Maria kunne tale direkte til mig. Være klar i sine udmeldinger. DET kunne jeg bruge til noget. Der blev ikke vævet, jeg skulle ikke gætte mig til noget. Sådan noget lidt mande-agtigt med at være helt klar i spyttet. Selv om hun er lige så fuld af overraskelser som andre kvinder, he he…

Læs også: Jimmy Colding fik angst

SUPERSÆD - OG FAR IGEN
Og så så verden egentlig så dejlig ud i Jimmys optik, at der gerne måtte komme et barn ned i den. Hans og Marias. Der var bare LIGE den hage, at han - udover at have rundet de 40 - også havde haft en livsstil med lidt for meget druk og gang i den. Så for en sikkerheds skyld fik han taget en sædprøve.

- Jeg fik så at vide, at den var 'unormal' - lige op til en sommerferie. Så kunne jeg gå hele ferien og spekulere over det! Men Maria, som læste til sygeplejerske, sagde, at sådan siger man altså ikke! Det kunne ikke være rigtigt. Så hun slæbte mig med op til sin gynækolog, hvor jeg fik taget en ny.

- Og?

- OG! Så ringede gynækologen, da jeg sad ude i studiet en dag, og sagde: 'Jaa, du var godt nok lidt nervøs, men du har supersæd!' HVAD?? Jeg satte hende på højttaleren, så drengene kunne høre det, og så festede vi hele dagen! griner Jimmy.

I dag er Jimmy og Marias lille pige, Fleur, to år. Og har væltet hele hans verden.

- Hvis ikke jeg havde noget at grine af mig selv over før, så har jeg fået det nu. Jeg går jo rundt og fyrer ALLE flosklerne af konstant: Meningen med livet, livets gave, og hvor stort, det er at få et barn.

- Så skal du vel have nogle flere?

- Ja. Lige om lidt. Maria er gravid igen. Det er så fedt. Det er MEGAFEDT!!

Læs også: Jimmy Colding: "Min far skred fra mig"

Læs også