jeppe nybroe
Underholdning

Jeppe Nybroe: Jeg vil gerne være far, punktum

14. oktober 2013
af Rikke Lund
Journalist Jeppe Nybroe har trodset bomber og ødelæggelse i hans dækning af krige, tsunamier og jordskælv, alligevel er hans største frygt aldrig at blive far

Jeppe Nybroes CV er spækket med spændende og udfordrende jobs, der tæller alt lige fra værtsjob på TV Avisen til nyhedsdirektør i Libyen. Nogle gange har jobbet endda været farligt, som når han blev udsendt som krigskorrespondent for Politiken og Weekendavisen. Men selvom den 40-årige journalist har været med helt fremme ved verdens brændpunkter, er hans største frygt hverken bomber eller kugler, og han er ikke i tvivl, når han bliver spurgt om, hvad han frygter mest:

- Ikke at få børn, jeg vil gerne være far, punktum.

LÆS OGSÅ: Knud Romer om sin kone: Hun bliver smukkere hele tiden

Jeppe Nybroe har ellers fulgt sit hjerte og valgt at leve et liv med fuld knald på eventyrerne og med meget lidt plads til bleer og sutteflasker. Men som den eventyrlystne journalist er blevet ældre, er han også begyndt at indse, at den vilde hverdag ikke kan blive ved for evigt:

- En dag kunne jeg godt overveje at få mig en kummefryser med selvplukkede hindbær, jomfruhummere fra Læsø og poser med de der Facebook-spelt-morgenboller, som alle vor tids labre Karl Smart-kvinder åbenbart bager dag og nat.

Men kummefryseren må vente lidt endnu for Jeppe Nybroe har for nylig taget en ny udfordring op som nyhedschef på Mongol TV i Mongoliet. Her får han ansvaret for redaktionen og dens udvikling. Men det er ikke kun arbejdsmæssigt, at Jeppe Nybroe har ansvar. Til daglig bor han i Beirut i Libanon og er ”far” til Habibi en sort labrador. Og i fremtiden er han klar til endnu mere ansvar:

- Jeg vil gerne opleve at få tre børn! Eller to eller ét. Og jo helst med mit livs kvinde. Og til den tid måske den dér kummefryser.

LÆS OGSÅ: Jimmy fra Zididada: Jeg troede ikke jeg skulle have børn

Læs også