Echoprisen
Underholdning

Jada-superfan blev inviteret på scenen: Her har du set hende før

3. april 2023
Af Signe Larsen
Foto: Lasse Lagoni/TV 2
En ung kvinde fra publikum blev pludselig inviteret på scenen for at synge med Jada under Echoprisen – men det er slet ikke første gang, vi ser hende optræde.

Det var en tydeligt nervøs og overrasket ung kvinde, der pludselig blev hevet på scenen fra publikumspladserne under torsdagens Echoprisen.

Den ene af showets tre værter, Fanny Bornedal, inviterede hende nemlig til at komme på scenen og synge Jadas hitsingle 'Nudes', hvilket hun lettere nervøst takkede ja til.

Kort tid efter gik Jada selv på scenen og sammen skrålede de to med på teksten "Boy, I sent you nudes, I don't regret" foran et begejstret publikum.

https://imgix.femina.dk/2023-04-03/laura.jpg
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Laura Lidell, som den unge kvinde hedder, blev præsenteret som en superfan af Jada, der spiller i band og elsker at synge Jadas tekster. Men for den skarpe seer virkede hun måske en anelse bekendt.

Det er nemlig slet ikke er første gang, vi ser Laura Lidell optræde, og det var dermed heller ikke helt uvant for hende pludselig at synge på en scene foran massevis af mennesker.

Så sent som i 2022 kom Laura Lidell på andenpladsen i Dansk Melodi Grand Prix med gruppen Conf3ssions, der sang sangen 'Hallelujah', skriver B.T.

https://imgix.femina.dk/2023-04-03/20220305-200003-L-8640x5760ma.jpg
Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix

Conf3ssions bestod af søskendeparret Tobias og Sara Callesen samt Laura Lindell. De kender hinanden gennem deres fælles forkærlighed for kor og gospelmusik, har DR tidligere skrevet.

Læs også