huxi bach,kendte mænd
Underholdning

Huxi Bach: Jeg tror på tilfældets magi!

28. januar 2016
af Susse Wassmann, redigeret af redaktionen
Foto: Carsten Seidel
Huxi Bach har før har sagt, at han gerne vil have børn, inden han blev 40. I dag er han 37. Alligevel har Huxi han ikke nogen plan for at finde den eneste ene – kommer hun, så kommer hun

Huxi Bach færdiggjorde aldrig sin journalistuddannelse. I stedet blev han fastansat ved Danmarks Radio – og der var han i næsten 10 år, indtil han sagde op for at blive komiker. Det er han stadig, og det går over al forventning: I slutningen af januar har han premiere på sit tredje show ”Valg” – der handler om, at vi skal blive bedre til at tage stilling.

Melodi Grand Prix-aktuelle Søren Bregendal: Vil ikke have kone eller børn

Derfor kan man umiddelbart godt fristes til at tro, at Huxis har ladet karriere trumfe kone og børn: Han er nemlig stadig single.

- Det er ikke et fravalg på den måde, at jeg har sat mig ned og sagt til en kæreste: Jeg er desværre nødt til at smide dig ud nu, for jeg skal arbejde! Men det er nok et ubevidst fravalg, fordi jeg har valgt at prioritere mit arbejde og virkelig knokle igennem. Jeg vil da gerne have nogle børn på et tidspunkt, og jeg har sagt, at det skulle være, inden jeg fyldte 40. Men nu er jeg blevet 37, så jeg kommer nok til at skubbe det lidt. Man får jo stress over at sætte sig mål på den måde! På den anden side… Der er to et halvt år til, at jeg fylder 40, og jeg ved, hvor lang tid det tager at lave et barn. Så jeg kan nå at få… tre!, siger Huxi Bach.

The one and only

Måske det alligevel bliver en smule optimistisk. Men Huxi er ikke i tvivl om, at den famøse eneste ene er derude.

- Men jeg er ikke aktiv på dating, så man kan ikke finde mig på Scor.dk eller Tinder, hehe. Jeg går heller ikke så meget i byen – jeg arbejder jo i weekenderne. Så jeg har altså ikke nogen slagplan for at møde en, og sådan noget tror jeg heller ikke på. Jeg tror ikke på den dér med at have et stykke papir, hvor jeg har skrevet kravene ned til den ideelle kvinde, og så lede ud fra det. Så finder man jo aldrig nogen! Jeg tror på tilfældets magi, siger Huxi Bach.

”Jeg skulle have et barn for at blive voksen”, siger komikeren Christian Fuhlendorf

Huxi Bach

37, komiker, radio- og tv-vært. Bor alene i en lejlighed på Vesterbro

Aktuel med oneman-showet "Valg", der har premiere på Bremen i København den 28. januar

Læs også