Thylane Blondeau blev kendt som verdens smukkeste pige som 6-årg
Underholdning

Husker du 'verdens smukkeste pige'? Sådan ser hun ud i dag

30. marts 2020
af Angelica Martinsen / kk.no / Oversat af redaktionen
foto: NTB Scanpix
Husker du 'verdens smukkeste pige'? Den seksårige Thylane Blondeau blev verdenskendt for 12 år siden. Sådan ser hun ud i dag.

Fra tid til anden opstår et fænomen på sociale medier og breder sig som en steppebrand over internettet.

Et godt eksempel er 'the dress'. Debatten om kjolen som enten var blå og sort eller hvid og guld (selv om det rigtige svar var det første).

Vi kan også nævne vaneforbryderen Jeremy Meeks, som fik en modelkontakt efter politiet delte hans forbryderfoto på Facebook i 2014. Efter bare et par timer havde opslaget over 100.000 likes og 25.000 kommentarer, og den unægteligt smukke skurk blev verdenskendt natten over.

I 2007 var det et billede af lille Thylane Blondeau, som tog nettet med storm

Til trods for at hun kun var 6 år gammel dengang, vakte barnets slående udseende opsigt over hele verden, og hun fik titlen 'verdens smukkeste pige'.

I dag arbejder Thylane, ikke overraskende, som model. Lige så smuk, men 12 år ældre end da hun først blev kendt.

Den franske skønhed har samarbejdet med Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana og L’Oreal Paris – og for sidstnævnte brand fungerer hun som ansigt udadtil – for at nævne nogle få. Desuden har hun prydet forsiden af Cosmopolitan, Teen Vogue og franske Grazia.

Men ikke nok med det. Thylane kan i en alder af 18 år kalde sig grundlægger, efter hun grundlagde sit eget tøjmærke, Heaven May.

Se, hvordan 'verdens smukkeste pige' ser ud i dag:

LÆS OGSÅ: Kan du se, hvem hendes berømte forældre er?

Læs også