https://imgix.femina.dk/media/article/1636_szhirley_art.jpg
Underholdning

Hjemme hos Szhirley

15. september 2016
af Vibeke Nielsen
foto: Stig Lerche
Kom med indenfor hos sangerinden, skuespilleren og børnebogsforfatteren Szhirley, der bor i hjertet af København med sin mand og to drenge.

Szhirley er lige nu aktuel med sin tredje single fra det kommende album ”Timeglas”, der er lige på trapperne. Shirley bor med sin mand og to sønner ved Søerne i København.

Ny solbrilleshop

"Jeg så en pige på Instagram med de lækreste solbriller og fik min mand til at købe et par med hjem fra L.A. Hver gang jeg havde dem på, fik jeg spørgsmål om, hvor man kunne få fat i dem. Det kan man nu i min shop på Szhirley.dk. De hedder #SzhirleySzhades."

https://imgix.femina.dk/1636_szhirley_briller.jpg

Forfatter

"Jeg blev kontaktet af Gyldendal, som spurgte, om ikke jeg kunne skrive en bog til tweenpiger, der interesserer sig for musik. Jeg kunne heldigvis trække lidt på mine egne teenageår, og den første i rækken af ”Charlie”-bøger er blevet taget rigtig godt imod."

https://imgix.femina.dk/1636_szhirley_bog.jpg

Indretningstip

"Det er under ét år siden, vi flyttede ind, og det første, vi lavede, var køkkenet og ”børne”hjørnet. Vi er meget i køkkenet, og børnene hygger sammen med os, mens vi laver mad. Det fine Heerup-billede fandt jeg i en container for nogle år siden, og det giver både et barnligt udtryk og en dejlig ro i det lille hjørne."

https://imgix.femina.dk/1636_szhirley_indretning.jpg

Altid snacks på bordet

"Jeg græd, da vi flyttede fra vores alt for lille lejlighed med parketgulv. Så da en af vores venner lavede dette spisebord med parketbordplade til os, blev jeg simpelthen så glad. Mit israeler-gen har noget med at snacke, og jeg sørger derfor altid for at have forskellige lækre sager til mine gæster."

https://imgix.femina.dk/1636_szhirley_noedder.jpg

Uundværligt kit

"Der er mange af mine følgere, der vil have tips til bryn. Jeg er vild med bryn og at pleje og ordne dem, og dette kit er uundværligt: En lille elektrisk klipper, en superpincet og en blyant."

https://imgix.femina.dk/1636_szhirley_oejne.jpg

MINE NET-FAVORITTER

Asos.com – som jeg vil vove at påstå, jeg for mange år siden var medvirkende til at introducere danskerne for.

YouTube.com – som vi bruger flittigt herhjemme, både til musik og til at se skateboard-film, som vores drenge elsker at sidde og studere.

Instagram – jeg elsker netop den app/hjemmeside, da jeg 100 procent selv har skræddersyet mit feed med mode, musik, idoler, mad osv.

Læs også: "Regler giver mig for alvor lyst til det, der er forbudt", siger Szhirley

JEG DRØMMER OM ...

At tage børnene, når de er blevet lidt større, med på en rejse ud at se verdens kontraster.

At jeg bliver ved med at have lysten til dagligt at dygtiggøre mig og udvide min horisont inden for mit fag.

En dag at rykke familiens rødder op og bo under varmere himmelstrøg, som passer meget bedre til mit temperament.

At bevare gnisten i min mands og mit snart syvårige forhold og prioritere kærestetid, også uden børn.

At blive ved med at være lige så privilegeret i mit virke som kunstner, som jeg har været hidtil, og prøve kræfter med en måske endnu bredere vifte af kasketter i underholdningsbranchen.

Læs også