pernille
Underholdning

Her har du set "Gift ved første blik"-Pernille før: Vandt 150.000 kroner i tv-program

5. oktober 2023
af Catja Klarskov
Foto: Snowman Productions/DR
I øjeblikket kan Pernille opleves i DR-programmet ”Gift ved første blik”, men faktisk er det ikke første gang, hun optræder på tv.

Pernille og Martin, som er det modne match i DR-programmet ”Gift ved første blik”, lægger bestemt ikke skjul på, at de begge har været gift før.

I 2007 var Pernille i færd med at planlægge sit og eksmandens drømmebryllup, og det var i den forbindelse, at hun havde sin første tv-optræden.

– Tilbage i 2007 skulle jeg giftes, og i den forbindelse medvirkede jeg i et quizprogram, hvor jeg vandt 150.000 kroner, fortæller Pernille til BILLED-BLADET.

– Hele showet handlede om, at jeg var den her bridezilla-type, der havde købt brudekjolen, før jeg overhovedet var blevet friet til. For det havde jeg. Endda året før, hvor jeg var højgravid og slet ikke kunne prøve den. Jeg måtte bare have den, fortsætter hun.

Måske du husker programmet, der endte med at gøre Pernille 150.000 kroner rigere.

Det var nemlig TV3-programmet ”1 mod 100”, der havde den tidligere målmand på herrelandsholdet i fodbold, Peter Schmeichel, som vært.

I det danske quizprogram dystede én deltager mod 100 modstandere i paratviden, og her lykkedes det altså Pernille at skrabe en god sum penge sammen til sit og eksmandens bryllup.

– Brylluppet blev, som vi havde drømt om, blandt andet på grund af de penge, som jeg vandt i programmet.

Artiklen blev først bragt på BILLED-BLADET. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:


Læs også