https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1327-helle-t-2.jpg
Underholdning

Helle Thorning-Schmidt: Jeg kan ikke lade være med at blande mig

4. juli 2013
Af Tine Bendixen 07/04/2013 - 08:00
Statsminister Helle Thorning-Schmidt erkender, at hun måske blander sig i for mange ting. Både politisk og privat. Også i, hvordan ægtemanden Stephen Kinnock vasker op

Helle Thorning-Schmidt kan godt lide at blande sig. Men hun har også erkendt, at det koster at kaste sig ud i for mange kampe, og nogle af fortidens kampe ville hun godt have sparet sig selv for, siger hun i et stort interview i FEMINA i denne uge.

- Jeg er utrolig direkte og siger til folk, hvis der er noget, jeg synes, skal laves om. Jeg ville gerne have været bedre til at vælge mine kampe, og det ER jeg blevet meget bedre til. Men jeg er også meget utålmodig og kan godt lide at blande mig i tingene. Det gælder både privat og… i det jeg laver nu. Nogle vil sikkert også sige, at jeg blander mig i FOR mange ting.

Læs også: Helle Thorning-Schmidt: Noget blev ødelagt omkring 1. maj

Helle Thorning-Schmidt kontrollerer helt ind i køkkenskabene.

- Jeg kan ikke lade være med at blande mig i, hvordan Steve vasker op. Ha ha. Han synes faktisk, at han er o.k. til at få det gjort på den rigtige måde, og han synes egentlig, tingene kommer rene tilbage i skabet.

Hvad er den rigtige måde?

- Jamen det er jo MIN måde. Det siger da sig selv!

Ifølge Helle Thorning-Schmidt kan man sagtens have en mening om både storpolitik og korrekt udskæring af tomater.

- Men måske BEHØVER man ikke have holdninger til alting. Det har jeg utrolig langsomt lært over årene. Jeg behøver måske ikke have en holdning til det hele. Hvordan bordet skal dækkes. Hvordan tingene skal være. Men jeg HAR mange meninger om stort og småt.

Læs også: Helle Thorning-Schmidt: Jeg er nødt til at værne om mit privatliv

Helle Thorning-Schmidt siger godt nok, at hun sagtens kan sidde og hygge sig foran fjernsynet i en forholdsvis rodet stue uden at skænke strygetøjet en tanke, men hun ved også, at hun har et stærkt kontrolgen.

- Jamen det har jeg. Og det må man så forsøge at kontrollere!

Læs hele interviewet med Helle Thorning-Schmidt i denne uges FEMINA

Læs også