https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kendte/2012/11/1248-helle-fagralid-om-papboern/1248-helle-fagrelid-3-copy.jpg
Underholdning

Helle Fagralid: Fik mand og fire ekstra børn på et år

29. november 2012
af Mia Qvist Scheelsbeck
Da hun forelskede sig i Ole Bornedal, fulgte der nogle børn med i pakken

På et år har hun fundet kærligheden, blevet gift og købt nyt hus i Hellerup. Helle Fagralid, der selv har sønnen Louis på 6 år, og Ole Bornedal, der er far til fire børn på 3, 12, 15 og 21 år, hvor den sidstnævnte er flyttet hjemmefra, har hurtigt fundet sammen og er nu en sammenbragt familie.

Til spørgsmål om, hvordan det pludselig er at have flere børn i huset, svarer Helle Fagralid følgende i et stort interview med FEMINA:

- Jamen, Ole er en fantastisk far og har været vant til at klare det hele selv, så på den måde skal jeg ikke ind og udfylde et tomrum. Jeg ser mere mig selv som et supplement i forhold til hans børn, ligesom han er for min søn. Oles børn er jo ikke mine børn, men jeg elsker dem og vil være der, så meget jeg kan.

Selvom du er gift, må du lade din mand have sex med andre. Læs her, hvorfor en forfatter mener det.

'Jeg skal være Helle for dem'

Helle Fagralid er ret afslappet, når det kommer til at skulle være noget for Ole Bornedals børn.

- Jeg skal ikke være mor for dem, jeg skal være Helle. Men selvfølgelig udfylde nogle funktioner, som vi skal definere. Det er jo noget med at kende hinandens grænser. Og her er det ret skønt, at Ole er så tydelig en far for dem, forklarer hun.

Det er gået meget stærkt for familien det seneste år, men det sårer Helle Fagralid, når folk antyder, at det simpelthen er gået for stærkt.

- Der er nogle, der mener, at det er gået meget stærkt, det her, men jeg synes ikke, vi har forceret noget. Vi har jo sådan nogle bestemte ideer om, hvor hurtigt tingene skal gå - sorgperiode, man skal lære hinanden rigtigt at kende og så videre. Det sårer mig da, når nogen insinuerer, at der er noget forkert i den måde, vi har handlet på, men jeg vælger at tænke, at det siger mere om dem end om os, siger skuespillerinden.

Hella Joof troede, hun altid skulle være alene. Læs her, hvordan hun alligevel mødte den store kærlighed.

Læs også