https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kendte/2013/05/1318-helena-christensen-min-hverdag/1318-helena-christensen-copy.jpg
Underholdning

Helena Christensen: Sådan ser min hverdag ud

1. maj 2013
af Line Hvid, Mad & Bolig
Foto: All Over
Modellen og fotografen Helena Christensen nyder det stille liv i The Big Apple sammen med sin 13-årige søn Mingus

Helena Christensen afslører, at hun har fundet en god balance mellem job og fritid, hvor hun er væk på jobs i syv til ti dage, og hjemme hos Mingus i New York i tre uger eller en måned. Når hun er hjemme er tiden helliget sønnen.

Hun fortæller åbenhjertigt om sit hverdagsliv som mor og karrierekvinde i et interview på bloggen Romy and the Bunnies, der hylder moderskabet, og som den franske art director og model, Julia Restoin Roitfeld, står bag.

Se billederne fra Helena Christensens idylliske sommerhus nord for New York, hvor der er lagt op til afslapning og ro

- Mine dage i New York er faktisk meget rutineprægede og afslappede. Jeg står op sammen med min søn klokken syv, laver morgenmad til ham og cykler med ham i skole. Så tager jeg hjem igen og rydder op, lufter ud på soveværelset, laver kaffe og morgenmad til mig selv og arbejder i 2-3 timer med billedredigering, e-mails og kommende jobs, siger Helena Christensen på bloggen Romy and the Bunnies.

Hun fortæller, at hun også får det passet ind i sit program, at hun kan dyrke noget motion, før hun atter henter Mingus fra skole. Maden bliver også højt prioriteret og er ofte hjemmelavet.

- Jeg går til boksning to gange om ugen, sommetider løber jeg i 25 minutter eller svømmer. Så tager jeg i supermarkedet og begynder måske på at lave aftensmad ret tidligt, mens jeg lytter til cool jazz i radioen. Så cykler jeg hen og henter min søn og måske besøger vi dyrehandlen på vej hjem (vi har to firben, så vi skal købe græshopper og orm til dem. Mums!) og så tager vi hjem og hænger ud, jeg laver lektier med ham og laver aftensmad. Sommetider går jeg ud om aftenen, men for det meste meget sent, så jeg har så meget tid sammen med Mingus som muligt, siger Helena Christensen.

Helena Christensen er ikke kun kendt for sit smukke ydre, men bestemt også for sin gode stil. Kig med her, og lad dig inspirere af nogle af de smukkeste kjoler, supermodellen har båret igennem tiden
New York er et fantastisk sted at vokse op

New York har meget at byde på for et barn, og det nyder Helena Christensen og hendes søn fuldt ud. Men hun sørger også for, at Mingus kommer ud af byen og får frisk luft. Især når de er i Danmark.

- Jeg synes storbybørn er seje, men jeg ved også godt, at det er vigtigt for børn at være i naturen. Vi spenderer hele somre ved nordkysten i Danmark, hvor vi er ude stort set hele dagen, siger Helena Christensen

Læs også