https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kendte/2012/10/1243-helena-c-saadan-er-min-hverdag/1243-hele-c-hverdag-copy.jpg
Underholdning

Helena Christensen: Sådan ser min hverdag ud

25. oktober 2012
af Mia Qvist Scheelsbeck, FEMINA, Aller Media
Der er ikke meget glamour over en helt almindelig hverdag hos Helena Christensen

Efter mange års hektisk modelkarriere er det nogle helt basale ting, der fylder i Helena Christensens liv.

Den 43-årige model og fotograf bor i dag i New York med sin søn Mingus, og det er derfor lektielæsning, indkøb, oprydning og søvn, der prioriteres i det daglige.

Helena Christensen begynder nemlig sine dage med at stå tidligt op, lave morgenmad til sin søn og følge ham i skole. Herefter tager hun hjem, lufter ud, rydder op, reder senge, sætter en vask over og fodrer øgler.

Se billeder af smukke Helena Christensens fantastiske garderobe

Helena Christensen hader at træne
Når det praktiske er klaret, svarer Helena Christensen på mails og udvælger og redigerer billeder.
- Jeg har netop fotograferet Liv Tyler til et amerikansk magasin. Jeg elsker at vælge de bedste motiver ud efter store fotoskydninger, forklarer Helena Christensen til FEMINA.

Eftermiddagen går med træning, og den består ofte af 20 minutters træning.
- Men jeg kan ikke lide at træne. Jeg må tvinge mig selv til det. Jeg bokser også nogle gang om ugen. Det er den mest effektive træning, jeg kender til, forklarer hun.

Eks-modellen Lykke May har levet et vildt liv og har i dag fået konstateret ADHD. Læs om, hvor svært hun har haft det

Vil i seng efter lektielæsning
Efter træning køber hun ind, og det kan modellen sagtens gøre i flere timer, hvor hun snuser til krydderierne og sammenligner priser. Efter aftensmaden med sin søn, står den på lektielæsning.
- Det kan tage flere timer. Det tager så lang tid, at det er helt latterligt. Så når vi er færdige med det, vil jeg helst bare gå i seng. Jeg ved ikke, om det har noget med alderen at gøre, men alt det, jeg hadede som barn - som at komme tidligt i seng - det elsker jeg at gøre nu. Jeg er blevet rigtig kedelig, forklarer Helena Christensen.

Læs også