tøj
Underholdning

Har du shoppet genbrug på nettet? Så vil du få grineflip over det her

13. oktober 2021
Vera Olivia Lissner Rømer
Foto: Dan Cook
Menstruationsblod i bukserne, utålmodige købere og tonsvis af skambud. Vi har samlet de mest underholdende og dramatiske samtaler fra @trendsalesdrama lige her.

Hvis du nogensinde har prøvet at handle på nettet, så er du måske en af de uheldige, der kan nikke genkendende til, at det ikke altid går heeelt smooth.

Måske har du oplevet, at en køber aldrig dukker op, at du får nogle vildt skøre beskeder i din indbakke, eller at du modtager noget, der slet ikke lever op til, det du forventede?

I så fald kan vi trøste dig med, at du ikke er den eneste.

Instagram-profilen Trendsalesdrama er dedikeret til de mest vanvittige, underholdende og skøre samtaler, der finder sted på Trendsales, og vi må indrømme, at vi ikke kan lade være med at følge med. We're here for the drama!

Hvis ikke du allerede handler på Trendsales, så er det måske på tide – for selvom du måske ikke får solgt den trøje, du havde håbet på, så er du garanteret et godt grin.

Menstruations-bukserne

Det er vist ikke hver gang, at man som køber kan forvente at modtage lige dét, man drømte om (og har betalt for). Eller måske modtager man faktisk endnu mere, end det man havde regnet med.

Den mistroiske køber

Det er tydeligvis ikke alle, der er vant til at handle på Trendsales. Man kan endda komme ud for, at man nærmest skal til at lege kundeservice, fordi mor og far har overbevist en om, at der er mange såkaldte ”snydere” på Trendsales.

Den desperate køber

Okay, det kan altså godt være, at man VIRKELIG gerne vil have fingrene i et bestemt stykke tøj, men hvem har nogensinde sagt, at det er en god idé at sende sælgeren 823 beskeder?

Den gavmilde sælger

Trendsales er ikke kun fyldt med desperate købere og skuffende sælgere! Indimellem kan man altså også støde på gavmilde folk.

Er de væk?

Selvom det nogle gange kan være svært at acceptere, så vil der være købere, der er hurtigere på tasterne end dig. Og vi kan lige så godt afsløre, at det ikke hjælper dig på vej, at du bliver ved med at spørge, om varen er solgt.

Hop ind på @trendsalesdrama på Instagram, hvis du, ligesom os, bare må opdateres med flere underholdende Trendsales-samtaler.

Læs også