grevinde alexandra
Underholdning

Grevinde Alexandra: Kærligheden brast - igen

9. september 2015
af Charlotte Hallbæck
Foto: All Over
Den 51-årige grevinde skal skilles for anden gang

– Jeg er overbevist om, at 40’erne er en milepæl i alle kvinders liv. I hvert fald i de kvinders liv, jeg kender, inklusive mit eget. Pludselig kigger man på sit liv fra flere vinkler, også vinkler, man måske ikke har turdet eller villet kigge fra før. Er der noget, man er utilfreds med? Er der noget, man kan eller vil ændre.

Sådan sagde den nu 51-årige grevinde Alexandra i et interview med ugebladet Søndag i 2013. Nu lader det til, at hun selv er kommet til endnu en milepæl i sit liv – i hvert fald meddelte grevinden i går tirsdag i en officiel pressemeddelelse, at hun skal skilles fra Martin Jørgensen - sin mand gennem otte år.

Charmerede hele landet

Det er grevinde Alexandras andet ægteskab, der nu er gået i stykker. Første gang danskerne stiftede bekendtskab med grevinden, var da hun som 31-årig blev præsenteret som prins Joachims forlovede. Det var det første kongelige bryllup i landet i mange år, og forretningskvinden fra Hong Kong tog alle danskere med storm. Der var ingen danskere, der før havde mødt en kommende prinsesse, der var så veltalende – og iført Chanel-inspireret spadseredragt!

Det var i maj 1995, brylluppet stod en fortryllende vinterdag i Frederiksborg Slotskirke i november samme år. Siden blev sønnerne Nikolai og Felix født, men i 2005 blev parret skilt efter at have været separeret i en periode.

I 2007 stod grevinde Alexandra hvid brud igen, da hun giftede sig med fotografen Martin Jørgensen i Øster Egede kirke på Sydsjælland.

Derfor går så mange forhold i stykker i september og januar måned

Men eventyret er nu brast igen for grevinde Alexandra.

- Når man kan se, at der ikke er en fælles fremtid, og at der er nogle grundværdier, vi alle sammen har i et ægteskab, der bliver for forskellige, så er man nødt til at tage det op til revision, siger grevinde Alexandra til Ritzau ifølge TV 2.

Læs også