Kate Middleton
Det britiske kongehus

Gjorde Kate Middleton lige det? Hertuginden laver vildt stunt i København

23. februar 2022
af Ulrik Ulriksen
Foto: Jesper Sunesen
Den danske og britiske presse fik sig noget af en overraskelse, da hertuginde Catherine af Cambridge var på besøg på Københavns Professionshøjskoles Playlab i Carlsberg Byen.

Artiklen blev første gang bragt i Billed-Bladet.

Hertuginde Catherine af Cambridge leverede en ekstraordinær overraskelse, da hun lagde vejen forbi et sjovt og spændende sted på sit besøg i København.

Kate er på arbejdsbesøg i Danmark med The Royal Foundation Centre for Early Childhood, som hun lancerede i 2021.

Som afslutning på den første af to arbejdsdage i Danmarks besøgte Kate Københavns Professionshøjskoles PlayLab, der er sponsoreret af Lego, og hun fik lidt af en udfordring fra værterne.

Beholdt de højhælede på

Kate og hendes guider stod pludselig ved en rutsjebane, der førte nedenunder til Legolaboratoriet, hvor en masse unge studerende var i fuld sving.

Hertuginden blev spurgt, om hun ville prøve rutsjebanen.

Kate tog imod udfordringen efter lidt betænkningstid - og så var det ellers bare afsted i det lange twistede rutsjebanerør.

Men Kate beholdt såmænd de højhælede på.

Kate Middleton på rutsjebane
Kate Middleton på rutsjebane

Sikke en entré!

Hertuginden gjorde et godt på indtryk på de unge studerende, da hun ankom til deres laboratorium via rutsjebanen, og hun gjorde også de mange britiske og danske fotografer glade med sit vilde stunt, der gav besøget et ekstra pift.

Læs også