gift ved første blik
Gift ved første blik

"Gift ved første blik" var ingen succes for dem: Det er forbi

21. oktober 2022
Af Camilla Maria Johansen, Benedikte Brix, Maria Hoang
Foto: DR
Det blev aldrig til mere end venskab mellem Mikael og Melissa – og sidstnævnte er nu tilbage på datingmarkedet

De valgte at blive skilt, men Mikael Beck, 36, ville stadig "vildt gerne" se Melissa Bredvig, 33, igen, ligesom hun heller ikke lagde skjul på, at de var "et godt match på rigtig mange områder".

Det blev dog aldrig til mere end bare venskab for parret.

– Vi havde brug for at trække os tilbage efter den intense proces, men det har ikke betydet, at vi har datet videre, siger Melissa til SE og HØR.

gift ved første blik

Ifølge Mikael havde parret aftalt at de skulle holde sommerferie fra hinanden og efterfølgende mødes igen for at se, om der var mere at bygge videre på.

– Da vi mødtes igen, var det rigtig hyggeligt, og jeg kunne mærke, jeg havde savnet at se hende og snakke med hende om alt det, vi havde været igennem sammen, men desværre kunne vi ikke mærke det savn, der skulle til for at date videre. Det er rigtig trist, da jeg nu havde meldt mig til programmet for at måske finde den eneste ene, fortæller Mikael.

gift ved første blik

Dater igen

De tidligere ægtefolk snakker stadig sammen og skal også ses inden længe.

– Men kun som venner, understreger Melissa, som nu er tilbage på datingmarkedet.

– Jeg dater, men jeg har ikke travlt med at finde en kæreste. Personligt har jeg følt en form for tømmermænd efter programmet, og det har taget lidt tid at komme sig, fortæller hun.

Mikael har lige nu ikke ønsket at kommentere på, om han dater igen eller har fundet kærligheden, efter kameraerne slukkede.

Denne artikel blev først bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også