https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kendte/2013/04/1317-geo-jeg-har-fundet-den-rette/1317-komiker-geo-1-copy.jpg
Underholdning

Geo: Jeg har fundet den rette i Christiane

24. april 2013
af Femina.dk
Foto: Sif Meincke
Komikeren Geo har skrevet bogen ”Ikk’ for sjov – om kemo og comedy” om sin tur igennem kræfthelvedet. Det gjorde også noget ved parforholdet

Under sin kræftsygdom måtte Geos kone Christine være den stærke af de to. Og nu - efter kræften - elsker han sin kone og sin datter mere end nogensinde før.

- Mange mænd, der har været syge, skifter konen ud med en yngre model og synes også lige, de skal have sig en sportsvogn. Jeg har virkelig fundet ud af, at jeg har valgt rigtigt her i livet: Jeg har fundet den rette i Christiane. Og DET er fedt at finde ud af. Men vi har også virkelig skændtes meget, lige efter jeg blev rask. For jeg var bare så glad for, at jeg var rask. Men hun havde gået og skullet være stærk i et års tid. Og det var de mærkeligste små ting, vi kom op og skændes over, siger Geo.

Læs også: Geo: Sex og kemoterapi? En dårlig cocktail!

Man må skiftes til at være nede
- Måske var det bare blevet hendes tur til at reagere og være ked af det. Og hendes tur til at få lidt omsorg, og det har jeg lige skullet vænne mig lidt til. Jeg er så træt af sygdom, jeg er så fed up med at blive skåret i og få kemo. NU vil jeg bare gerne videre. Jeg har skullet indse, at det hele har taget hårdt på Christiane. Men jeg synes virkelig, vi er blevet endnu bedre sammen.

Læs hele interviewet med Geo i ugens FEMINA

Læs også