https://imgix.femina.dk/media/7c378bc445f14880a55ff2cd2ac03db7.jpg
Underholdning

Frank Hvam – velkommen på forsiden

26. januar 2012
af Susse Wassmann
Foto: Jakob Kirk, All Over og Einstein, Billmann & Jangaard
FEMINA har aldrig haft en mand på forsiden – før nu. For da Frank Hvam udfordrede os, tog vi handsken op – og vi er glade for at kunne byde Frank Hvam velkommen på forsiden og i badekarret, for det skulle jo ikke kun være en udfordring for os.

[Mail-korrespondance mellem Frank Hvams manager Tine Knudsen og undertegnede]:

Kære Tine. Vi talte jo sammen for nogle måneder siden om et interview med Frank. Jeg ville lige høre dig, om han har skiftet mening? Vi vil stadig rigtig gerne tale med ham?

KH Susse

-

Kære Susse. Frank vil gerne lave et interview med FEMINA, men han har ikke skiftet mening omkring forsiden. Du kan måske høre redaktionen, om det er muligt?
KH Tine

-

Kære Tine. Som vi har forklaret, har vi altid faste forsider med modeller, en sjælden gang imellem en kendt kvinde, men aldrig en mand. Det er helt udelukket. Betyder det, at FEMINA så aldrig kan bringe et interview med Frank?

-

Hej igen Susse. Jeg er ked af det, men ja, sådan ligger landet. Frank VIL på forsiden, hvis han skal lave det interview.

KH Tine

Et par måneder senere bliver Frank Hvam og Casper Christensen interviewet i "Aftenshowet" på DR. Casper fortæller, at han ofte læser kvindeblade og faktisk abonnerer på FEMINA. Frank Hvam tilføjer, at han battler med FEMINA om at komme på forsiden.

[Dagen efter: Mail fra FEMINAS redaktionschef til undertegnede]:

Hej Susse. Så du "Aftenshowet" i går? Det er simpelt hen for sjovt. Vi besluttede på redaktionsmødet i dag, at vi ikke længere kan sidde det overhørigt - Frank Hvam må på forsiden som den første mand nogensinde!

Tager du den herfra?

KH Dorthe

-

FEMINA: - Jamen velkommen på forsiden, Frank. Så fik du din vilje!

Frank Hvam: - Tak skal du have, det varmer. Ja, der skal jo også være lidt i det for mig, ikke?

- Og det ville der ikke være med et helt almindeligt interview?

- Ah, det er jo lidt tarveligt sagt, men æh... det må jo gerne larme en lille smule, ikke?

Se video og backstage-galleri med Frank Hvam her

5 HURTIGE TIL FRANK
1. Hvad er du virkelig dårlig til?
- At komme til tiden. Og rydde op - selv om jeg elsker, når der er orden. Der bliver ryddet rigtig
meget op efter mig, jeg trækker sådan et spor af rod. Både Casper og min kæreste har altid skældt mig ud for det. Se bare bordet her - jeg sidder jo i mit eget skrald!

2. Hvornår græd du sidst?
- Jeg græder tit, når jeg sidder og ser børnefjernsyn med min dreng. Et juleeventyr eller noget andet rørende - alt, hvad der involverer familietragedie og dyr, der dør. Jeg bliver mere og mere tyndhudet med alderen, der skal ikke så meget til, før jeg får tårer i øjnene.

3. Din største last?
- At jeg altid skal have noget i munden. Som du jo kan se. Jeg spiser sygeligt meget frugt, som en abe. Mandariner og vindruer kan jeg spise nonstop.

4. Hvad er du virkelig bange for?
- Jeg er mørkeræd. Det kommer, fra da jeg boede på landet, hvor der altid var et monster bag det næste træ. Og det kommer stadig, når jeg er overtræt.

5. Den smukkeste kvinde, du kan komme i tanker om?
- Da jeg var lidt yngre, var jeg fuldstændig skudt i Cher og Susan Sarandon. Nu er det nok Pink og Stine Bosse.

Læs hele interviewet med Frank Hvam i denne uges FEMINA, hvor forsidemanden fortæller om sin egoisme på den ene side og pleaser-genet på den anden. Om livet på landet, og at han egentlig skulle have været dyrlæge. Om mødet med Casper Christensen - og selvfølgelig også lidt om kærlighed, familie og småborgerlighed.

Casper Christensen: Jeg havde aldrig troet, jeg skulle skilles

3 kendte mænd om den lille forskel

Rasmus Seebach: Jeg synes selv, jeg er god smag

Læs også