Kendte mænd om kvinder
Underholdning

Fire kendte mænd om kvinder: Dette er et turn-off!

17. februar 2017
af webversioneret af redaktionen
foto: Nellie Møberg
Hvornår tænder mænd absolut ikke på os kvinder? Joachim Knop, Farshad Kholghi, Gordon Kennedy og Mikkel Schrøder Uldal alias standupgruppen Den Nøgne Sandhed giver dig deres svar - og gør os generelt klogere på mænd og kvinder.

Fire kendte mænd om kvinder

Lige nu turnerer Joachim Knop, Farshad Kholghi, Gordon Kennedy og Mikkel Schrøder Uldal landet rundt med deres nye standupshow ”Klædt af til skindet” – om mænd, kvinder, forskellighed og kærlighed. Få et indblik her.

Gordon Kennedy

Gordon Kennedy

Er 48 år og gift med Henriette Stender Kennedy. Har tre børn på 22, 16 og 13 – den ældste er han papfar til.

Hvilken sandhed om mænd har mænd selv svært ved at acceptere?

– At mænd HAR følelser. Men de snakker ikke om dem i samme grad som kvinder. Det tolker kvinder, som at mænd er ligeglade og afstumpede og ufølsomme og bare vil have sex. Men det er ikke sådan ... vi HAR følelser, vi får dem bare ikke diskuteret med nogen. Man siger aldrig, hvordan det går, man siger: Jeg har lige købt en ny bil ... Kvinder er skidegode til at italesætte, hvordan de har det følelsesmæssigt. Mænd taler om behov for nyt værktøj. Det er en kerneforskel mellem mænd og kvinder: Vi gider ikke nødvendigvis fortælle vennerne, hvordan vi har det. Men vi er altså også nået til skilsmissealderen. Angsten for at miste det, man har. Miste kærligheden. Blive syg. Vi har nået reparationsalderen og midtvejskrisen. Vi står midt i en hvirvelvind af beslutninger og tænker: Er det her livet, eller skal der ske forandringer? Det er et frygteligt limboland rent følelsesmæssigt. Mange er bange for at miste og bange for fremtiden. Det er også med i showet ...

Hvad er en turn-off hos kvinder?

– Sved. Jeg ved ikke, hvorfor jeg har det sådan, men det er totalt turn-off, når en kvinde lugter af sved. Puha. Jeg kan heller ikke lide, når mænd gør det, men det trigger mig ekstra, når det er kvinder.

Mikkel Kryger: Vi dyrker den trænede pige med silikonebrysterne
Mikkel Schrøder Uldal

MIKKEL SCHRØDER ULDAL

Er 42 år og far til en datter på 10.

Hvilken sandhed om kvinder har kvinder svært ved at acceptere?

– Der er nok et tema, der går igen for mange kvinder: At de har svært ved at give sig selv LOV. Kvinder har det med at skulle passe ind. Mange kvinder slås med billeder af, hvordan kvinder skal være. Men det gør mænd så også. Og det er helt vildt, som mænd og kvinder er styret af angst. Er mine bryster gode nok? Er min tissemand stor nok? Er jeg en god mor eller far? Det gennemsyrer alt. Det BLIVER ikke bedre af, at man skal bage en Blomsterberg-kage, eller af, at det blowjob, kvinden giver, skal være det bedste i verden. For vi har brug for RO til at tænke og føle og ikke beskæftige os så meget med, hvordan andre gør. Vi bliver vanvittige oven i hovedet af det. I stedet for at blive defineret af en holdning udefra bør vi læne os tilbage og mærke efter.

Hvad er en absolut turn-off hos kvinder?

– Kvinder, der leger små piger ved at lege små prinsesser, som skal reddes af farmand. Når kvinden i kraft af sit køn ligesom forstiller sig. Jeg vil hellere have lort og grimhed

Joachim Knop

JOACHIM KNOP

Er 45 år, gift med operasanger Tuva Semmingsen, der er norsk, og sammen har de tre børn .

Hvilken sandhed om kvinder har kvinder selv svært ved at acceptere?

– Hehe – at de er smukke, selv om de ældes. At de faktisk ældes med ynde. De må meget gerne gøre noget ud af sig selv, men alt det dér med opstramning og nye bryster – det er ikke det, der tænder os mænd. En pande uden rynker på en 50-årig kvinde har jeg ikke brug for. Hvis brysterne er gigastore eller bittesmå, så okay. Men det er blevet for let. Og hvis du ikke har humor og varme, så er det hele alligevel ligegyldigt. Hvis Tuva begyndte at drømme om nye bryster, ville jeg sige: Hvorfor dog det? De er da fine, dem, hun har.

Hvilken sandhed om mænd har mænd selv svært ved at acceptere?

– Jeg har fået sat hår på toppen, fordi jeg var så træt af, at det hår, jeg (ikke) havde, fik mig til at se gammel ud, så jeg er ikke en skid bedre selv. Og jeg tør jo alt. Så i forbindelse med filmarbejde skulle jeg have flyttet noget hår fra nakken. Det er ikke noget, jeg prøver at skjule, det handler om forfængelighed og angsten for at blive gammel. Jeg kom ind og fik fjernet noget hår. Spiste frokost. Så satte de det tilbage på hovedet. To dage efter optrådte jeg. Det koster en formue – jeg ville aldrig bruge penge på det selv, så skulle jeg da være så stinkende rig. Jeg er faktisk ret nærig. Men jeg er en mand, der siger ja til ting. I går var vi fire mænd inviteret på hudplejeklinikken Mens Room til et program. Vi blev spurgt: ”Er der nogen, der vil have fjernet hår på ryggen?” ”Ja, ja”, sagde jeg. Jeg SKREG af smerte. Når man oplever sådan noget, finder man virkelig ud af, hvor seje kvinder er, når de føder. Og Tuva fik et chok, da hun så min ryg i morges! Hvis journalisten havde bedt mig om at gå til en luder, havde jeg nu nok sagt nej. Det er over min grænse. Og det er vildt tarveligt at sige, men jeg synes, det er en falliterklæring ikke at kunne score en dame uden at skulle betale for det.

Hvad er en turn-off hos kvinder?

– En kvinde, der sidder og glor på sin smartphone, er totalt turn-off. For mig er det til gengæld turn-ON, at man føler sig sikre på hinanden. Og så er det turn-ON ved Tuva, at hun tager snus. Jeg elsker hendes dårlige vaner. At Fräulein Perfekt har sådan nogle laster. Hun er umiddelbart så perfekt, og det er helt ulovligt, det, jeg siger nu!

LÆS OGSÅ: 50 (lækre) mænd, vi kan li'

Farshad Kholghi

FARSHAD KHOLGHI

Er 45 år, gift med jurist Lea Kholghi Frederiksen, sammen har de to døtre.

Hvilken sandhed har mænd selv svært ved at acceptere om mænd?

– At vi ikke er så modige, som vi render rundt og tror. Det er også derfor, vi er bange for at tale om følelser. Nu generaliserer jeg fuldstændig, men jeg kan selv skrive under på, at det er sådan, for jeg har været bange for at tale om mine følelser, for det er så tæt på, og det gør ondt. De negative følelser bor inde i én, det er, som om fjenden er bag éns linjer, og hvis man forholder sig til det, kan man blive angrebet og har ingen mulighed for at forsvare sig. Derfor fortrænger man og siger: Drenge græder ikke... og kalder det mod. Men fortrængning er ikke mod, det er flugt.

Hvad er absolut turn-off ved kvinder?

– Hvis jeg kan mærke, en kvinde er ... falsk. Til gengæld kan jeg rigtig godt lide, når kvinder gør meget ud af sig selv og går op i deres feminine side. Og dufter godt! Jeg synes, vi skal accentuere vores forskelle for tiltrækningens skyld. Ligestilling betyder ikke, atkvinder skal ligne mænd – eller omvendt.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_4.png

Læs også