https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1330-farshad-og-lea-2.jpg
Underholdning

Farshad Kholghi: Jeg har været skrækslagen for at få børn

31. juli 2013
redigeret af Charlotte Hallbæck
Farshad Kholghi er lige blevet far til en lille pige. Men i flere år var han nærmest allergisk overfor tanken om at få børn

42-årige Farshad Kholghi har haft fuld knald på karrieren de sidste mange år. Til gengæld har det været lidt mere stille på den private front – indtil nu. For der skulle en 29-årig nordjysk bundsolid jurist i Skatteministeriet til, før han turde blive voksen. Og nu er han så blevet far til en lille pige sammen med Lea Kholghi Frederiksen, som han giftede sig med tidligere i år. Men indtil da, har han nærmest været allergisk over dét med at få børn.

- Jeg har været SKRÆKSLAGEN for at få børn. Jeg har været nærmest allergisk over for det i mange år. Den person jeg var i starten af 30’erne, var meget ubalanceret. Mine 30’ere var nærmest mine teenageår, siger Farshad Kholghi.

Læs også: Forfatter Knud Romer: Jeg fatter ikke, hun har giftet sig med mig

FIK ANGST
Selv siger han, at en stor del af grunden til, at han ikke har fået børn tidligere, er, at han udviklede angst, da han var omkring 30.

- Det påvirkede mit liv, til jeg var midt i 30’erne. Nogle ting, som ikke var blevet bearbejdet, blev først bearbejdet dér. Det gik ud over mine parforhold, til jeg blev 40. Jeg KUNNE ikke være i et parforhold. Jeg var nærmest uudholdelig at være sammen med. Og jeg ville ikke have børn. Jeg ville bare være alene. Men så… mødte jeg først og fremmest Lea, siger han og fortæller, at det også var arbejdet med sin bog ”Tre gange dagligt mod depression”, der fik ham igennem og ud på den anden side.

FORKERTE STED I SIT LIV
Det var Lea Kholghi Frederiksen, der første gang bragte emnet ”børn” på banen. Det skete tre måneder inde i deres forhold. Og selvom hun havde fået indtrykket af, at han ikke ville have børn, var han alligevel ikke helt afvisende. Hvilket for Farshad Kholghis vedkommende var lidt ironisk.

Læs på søndag.dk, hvorfor Aftenshowets Maria Yde kalder sit ægteskab for "arrangeret"

- Det skal også siges, at hvad mit sidste forhold angår, så gik vi fra hinanden, primært fordi hun ville have børn, og jeg ikke ville have børn.

Selv tror han ikke, det har haft noget at gøre med de kvinder, han hidtil har været sammen med.

- Det handler om, at jeg var på det forkerte sted i mit eget liv. Ikke sammen med de forkerte. Hånden på hjertet: Jeg var ikke voksen nok til børn. Jeg var ikke modnet nok endnu. Så det er en kombination. At være sammen med den rigtige og føle den der ur-ting: Wauw, jeg er her, og jeg vil bare ha’ dig!, siger han.

Læs også