https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kendte/2013/02/1306-fallulah-3-ting-der-betyder-noget/1308-fallulah-3-ting-der-betyder-noget-art.jpg
Underholdning

Fallulah: 3 ting der betyder noget for mig

7. februar 2013
af Mette Rou Lund
Foto: All Over m.fl.
Sangerinden Fallulah kan ikke leve uden sin ældgamle iPhone. Hør hvorfor, og læs også, hvilke to andre ting, hun har svært ved at undvære

Fallulah slog for alvor igennem med sangen 'Out of it' - som også blev temasangen til DRs komedieserie 'Lykke". Den snart 28-årige sangerinde er kendt for sine pop-hits, der alle har et twist af Balkan - hvor hendes fars familie også kommer fra. Hun vandt den ærefulde P3-prisen i 2011 til P3 Guld.

FEMINAs kulturredaktør Mette Rou Lund har spurgt Fallulah, hvilke 3 ting, der betyder meget for hende:

https://imgix.femina.dk/legacy/media/ad1d351bf66e4ca4a66a5fbf71c58006.jpg

Trækopfuglens krønike af Haruki Murakami
Jeg elsker den japanske forfatter Haruki Murakami, som har parallel-universer i sine bøger. Det er dystre bøger samtidig med, at der er humoristiske detaljer i. Den måde han beskriver folk på kan være meget komisk, og jeg synes, han laver moderne eventyr. Det handler ikke om logik, det handler mere om at lade sig drage med ind i hans tanker men hurtigt opgive at finde hoved og hale i tingene og bare følge med.

Min tegning af John Kenn
Jeg har seks af dem derhjemme i forskellige motiver. Jeg er rigtigt fascineret af hans stil. Hans tegninger indeholder både det barnlige og det uhyggelige, for hans monstre er både uhyggelige men også lidt søde og bøvede, ik'. Jeg kan godt lide den måde, jeg føler, når jeg ser på hans tegninger. Så jeg fik ham til at instruere Out of it-videoen, hvor man også kan se hans to meter høje figurer.
Se Out of it-video her
Se flere af John Kenns tegninger her

Min mobiltelefon
Det er bare sådan en ældgammel iPhone, men jeg har rigtigt mange lydbidder liggende på den. Den hiver jeg altid lige op, når jeg får en idé. Det kan godt være pinligt, hvis jeg får en idé i Metroen, så kan jeg jo ikke sidde og synge den der, så må jeg synge den inde i hovedet, indtil jeg kommer et sted hen, hvor jeg kan tage min telefon op og kan sidde og indspille. Uden denne her var mange af mine sange ikke blevet til noget, for så havde jeg ikke kunne nå at fange ideerne. Så det er RIGTIGT vigtigt, at jeg har den på mig.

Læs også