Caroline Wozniacki
Underholdning

Er det en "Ronaldo?" Flere undrer sig over Caroline Wozniackis buste

9. januar 2023
Af Aviaya Hansen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Ekstennisstjernen Caroline Wozniacki er blevet indlemmet i Sportens Hall of Fame med en noget uheldig buste, mener flere.

Lørdag den 7. januar var en stor dag for den tidligere tennisstjerne Caroline Wozniacki, der sammen med Josefine Høgh og Tina Müller styrede slagets gang ved showet "Sport 2022" i Herning.

På aftenen blev Wozniacki belønnet for sin glorværdige og imponerende tenniskarriere med en plads i den eftertragtede Sportens Hall of Fame.

Det var kronprins Frederik, der tog røven på ekstennisstjernen, da han overbragte hende den store nyhed.

Sammen med en plads i Hall of Fame følger naturligvis en buste. Og det er som bekendt ikke altid, at disse buster ligner originalen.

Og det er heller ikke tilfældet her, hvis man spørger Twitter, hvor brugerne mildest talt er uimponerede.

På det sociale medie er der således flere brugere, der tager sig til hovedet over resultatet.

– Der kan højest være én person i Danmark, der hader miss Sunshine. Alligevel er det ham, de får til at lave busten af hende til Hall of fame, skriver en bruger.

– Tillykke til Caroline Wozniacki som endnu en brik in Wall Of Fame og den flotte "vellignende" statue, skriver en anden ironisk.

– Er der please nogen, der vil lave sådan en video med Caroline Wozniacki og hendes Hall of Fame-buste?, skriver en tredje og linker til en video af Cristiano Ronaldos buste, der i 2018 gik viralt, fordi resultatet var absurd langt fra virkeligheden.

Nu skal busten udstilles i Idrættens Hus i Brøndby sammen med de 38 andre koryfæer som Michael Laudrup, Camilla Martin, Anja Andersen, Ole Olsen, Paul Elvstrøm og andre af sportens ikoner.

Artiklen blev første gang bragt i Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også