"Mean Girls"
Underholdning

En af 00'ernes store blockbusterhits er tilbage - med én afgørende forskel

9. november 2023
Af Siri Franceschi
Foto: mptvimages.com / MEGA
‘Mean Girls’ vender tilbage som musical. Men det lader den nye trailer til at have glemt.

I starten af det nye år vender en af 00’ernes helt store blockbusterhits tilbage, når ‘Mean Girls’ bliver relanceret i musicalform.

Her får vi igen mulighed for at følge den lidt akavede og generte Cadys indtræden i den kaotiske high school verden, hvor sociale koder og klikedannelser hurtigt sætter den unge hovedkarakter under prøve.

Ligeledes får vi gensyn med den snedige queen bee Regina George og hendes tro følgere, Gretchen og Karen.

Filmen er sat til at få premiere den 12. januar 2024, og selv om plottet og karaktererne er de samme, skulle den nye version efter sigende adskille sig ved at være en vaskeægte musical.

Og det kan jo kun blive godt, tænker man, med tanke på den legendariske scene fra originalfilmen, hvor Lindsay Lohan som Cady, Rachel McAdams som Regina George, Amanda Seyfried som Karen og Lacey Chabert som Gretchen optræder med juleklassikeren ‘Jingle Bell Rock’.

Problemet er bare, som RollingStone påpeger, at den nye trailer nærmest ikke viser den mindste antydning af sang og dans. Jo, der er en, som nævner ordet ‘dance break’ og viser et par hurtige dansemoves, men derudover ligner filmen mest af alt en gentagelse af sig selv tilsat lidt Gen-Z energi og TikTok-takter.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også